BİM 27 Mart 2020 Cuma Aktüel Ürünler Kataloğu

BİM 27 Mart 2020 Cuma Aktüel Ürünler Kataloğu

Bim de bu hafta kumtel ocak setinden kumtel aspiratöre kadar mutfak eşyalarında büyük oranda fiyat indirimi olacaktır. Haberimizin devamında diğer alanlardaki ürünleri görebilirsiniz...

BİM 27 MART 2020 CUMA AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU;

Mekanlarınızdaki havanın kalitesini arttırmanızda sizlere yardımcı olacak, 2 yıl garantili Ultrasonik Hav Nemlendirici 89,90 TL. Kolay doldurma için çıkarılabilir kapaklı, gösterge ışıklı, otomatik sensör sistemi ile elinizi uzattığınız anda aktifleşen Otomatik Sıvı Sabunluk 49,90 TL. Altus Baskül 49,90 TL. Schwartz Burun kılı Alma Cihazı 15,90 TL. Solar paneli sayesinde aküsünü doldurup ampulleri yakabileceğiniz, elektriğe ihtiyaç duymadan kullanabileceğiniz, 2 yıl garantili Nordica Solar Aydınlatma Cihazı 149 TL. Perilla 4+4 Basamaklı Merdiven 89,90 TL. Çok Amaçlı Kapaklı Kutu 16,50 TL. PVC kaplı mdf profil çerçeve ve ayaklara sahip, birinci sınıf suntalamdan üretilmiş Çiçeklik Sehpa 75 TL. Farklı renklerde Tabaklı Saksı çeşitleri 9,95 TL.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.