Biz zannediyorduk ki, BETON APARTMANI  kendileri içinde istiyorlar.

Biz zannediyorduk ki, BETON APARTMANI kendileri içinde istiyorlar.

Yeşil alan içinde birbirine mesafeli bir iki katlı 300-500 metrekare, bahçeli yapılaşma... Ahmet Hakan Çakıcı'nın yazısı haberimizde..

Biz zannediyorduk ki, BETON APARTMANI kendileri içinde istiyorlar.

Çavuşoğlu Villaları

Kardelen Evleri

Yeşil Rüya Villaları

Fenerbahçe Evleri

Köseoğlu Evleri .....

Yeşil alan içinde birbirine mesafeli bir iki katlı 300-500 metrekare, bahçeli yapılaşma.

DEvletin EL koyduğu milletin mülkünde 100-150 Bin kişilik birbiri ile bağlantılı kasabalar planlayacak devlet, alt yapısını yapıp İMARINI çıkaracak. EVSİZLERE 300-500 metrekarelik arsa verecek.

BU VATANIN üzerindeki toprağın bedelini dedelerimiz ÖDEMİŞTİ. Yani devlete BEDAVAYA geldi. Bir iki katlı bina için imkanı olmayanlara devlet kredi verirse ne FAY hattı problemi kalır ne KİRA sorunu. Vermese de millet oraya kendine bir barınak yapar

Biz düşünemiyorsunuz sanmıştık.

Kendinize ALASINI yapmışsınız.

biz-zannediyorduk-ki-beton-apartmani-kendileri-icinde-istiyorlar.jpeg

Gerçi bunu yapabilmek için meclisteki RANTİYECİLERİN ve Müteahhitlerin heveslerini biraz kırmak zorunda kalabilir devlet.

Ama sanırım, o kadarcık fedakarlıktan kaçınmaz ÇOOOK yurt sever, vatan sever, millet sever, payrak sever RANTİYECİ MÜTEAHHİT lobicilerimiz.

Ahmet Hakan Çakıcı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.