Mehmet Emin PARLAKTÜRK

Mehmet Emin PARLAKTÜRK

BİZCE MUHARREF İNCİL'E BAKALIM, YAHUDİLER İÇİN NE DİYOR?

Kur'an'ın pek çok ayetinde, Yahudilerin çoğunun gerçekleri reddedip Allah'a isyan ettikleri, vahyi tahrif edip gazaba uğradıkları, peygamberleri öldürüp yeryüzünde fitne-fesat çıkardıkları gibi sebeplerle Allah'ın lanetine uğradıkları anlatılır.

Peki, Yahudilerle birlikte Müslümanlara karşı tavır alan Hiristiyanların inandıkları Kutsal Kitap İncil, bu Yahudiler için ne diyor, bakalım:

1. SELANİKLİLER 2.Bölüm:

15-16: "Rab İsa'yı ve peygamberleri öldüren, bize de zulmeden Yahudiler'dir. Öteki uluslardan olanlarla konuşmamızı ve böylece onların kurtulmasını engellemekle Tanrı'nın hoşnutsuzluğuna yol açıyor ve bütün insanlara karşı geliyorlar. Böylece durmadan günahlarına günah katıyorlar. Sonunda Tanrı'nın gazabına uğradılar."

İncil, Yahudilere açıkça ZALİM diyor ve tüm insanlığa karşı geldiklerini, günah islediklerini söylüyor.

Devam edelim. Lütfen hitaplara dikkat edin.

MATTA, 23.Bölüm:

33- "Sizi yılanlar, engerekler soyu! Cehennem cezasından nasıl kaçacaksınız?"

34- "İşte bunun için size peygamberler, bilge kişiler ve din bilginleri gönderiyorum. Bunlardan kimini öldürecek, çarmıha gereceksiniz. Kimini havralarınızda kamçılayacak, kentten kente kovalayacaksınız."

35- "Böylelikle, doğru kişi olan Habil'in kanından, tapınakla sunak arasında öldürdüğünüz Berekya oğlu Zekeriya'nın kanına kadar, yeryüzünde akıtılan her doğru kişinin kanından sorumlu tutulacaksınız."

36- "Size doğrusunu söyleyeyim, bunların hepsinden bu kuşak sorumlu tutulacaktır."

Bu ifadelerde de, Peygamber katili oldukları, öldürdükleri her insanın kanlarından sorumlu tutulacakları net bir şekilde belirtiliyor!

Böyle zalim ve katil bir toplulukla bir araya gelen Hristiyan dünyası, acaba inandıkları Kutsal Kitap İncil'i hiç mi okumuyorlar?!..

Okuyorlarsa, takiyye mi yapıyorlar, yoksa masonik-siyonist hegemonyadan veya küresel yahudi sermayesinden mahrum olmaktan mı korkuyorlar?!..

Bunlar da değilse, geriye kalan seçenek;

Benim düşmanım İslâm'a düşman olan Siyonist İsrail, benim dostumdur. Öyleyse, İslâm'ı ve Müslümanları yok etmek için hep birlikte elele...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.