Boşanmak İsteyen Karısını Tabancayla Vurdu

Boşanmak İsteyen Karısını Tabancayla Vurdu

Tokat’ın Turhal ilçesinde 3 aylık karısını boşanmak istemesi üzerine tabancayla vurarak öldürdükten sonra kendisine de sıkarak intihar girişiminde bulundu.

24 yaşındaki Ümit Çolak ve 20 yaşındaki Arife Çolak 3 aylık evlilerdi. Arife çok şiddetli geçimsizlik yaşadıkları sebebiyle babasının evine geri dönmüştü. Tütüncülük yapan Mehmet Çolak karısı Arife Çolak ile konuşmak için kayınpederi Mehmet Şık’ın evine gitmişti. Konuşmanın tartışmaya dönüşmesinden sonra Ümit Çolak tabancasını çıkarttı ve karısı Arife ÇolaK'ı başından ve vücudunun farklı yerlerinden vurdu. Sonrasında silahı kendi başına ateşledi. Devlet hastanesine kaldırılan Arife Çolak kurtarılamadı. Ağır yaralı Mehmet Çolak ise önce Turhal Devlet Hastanesine sonra ise Tokat’ta bir hastaneye gönderildi.

Daha önce boşanmak isteyen eşini tabancayla vurarak öldüren Sinan Korkmaz 5 Ekim'deki duruşma sonrasında müebbet hapse mahkûm edilmişti. Ülkemizde bu haberlerin ardı arkası kesilmezken sosyologlarımızı bu konuyu araştırmaya, politikacılarımızı bu konuda çalışmalar yapmaya davet ediyoruz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.