Abdullah LEBLEBİCİ

Abdullah LEBLEBİCİ

Bundan sonra adı ATATÜRK kupası olsun

Yalnızca Fenerbahçe'nin “Yurtta sulh, cihanda sulh!” pankartına değil Galatasaray'ın “Ne mutlu Türküm diyene!” pankartına da izin verilmedi.
O zaman daha yüksek sesle
"Yurtta sulh, cihanda sulh"
"Ne mutlu Türküm diyene"
DİYEREK BAŞLIYORUM…
Yaşananları biliyoruz. TFF, Fenerbahçe ve Galatasaray arasında saatler süren toplantıda Ali Koç ve Dursun Özbek geri adım atmadı.
Ali Koç ve Dursun Özbek, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile ilgili hiçbir pazarlığı kabul etmeyeceklerini TFF yönetimine iletti.
Ali Koç ricalar üzerine toplantıya geldi ve ‘Ne demek Atatürk yok? Atatürk yoksa Türkiye yok, biz de yokuz, maç da yok’ diye sinirlenerek odayı terk etti.
Süper kupa finali oynanmadı. Ulusumuzun en önemli değeri olan Mustafa Kemal Paşa tişörtlerinin engellenmesi, pankartlara izin verilmemesi sonucu takımlarımız sahaya çıkmadı.
Hem Fenerbahçe, hem de Galatasaray başkanlarını, teknik heyetlerini oyuncularını tebrik ediyorum, alınlarımdan öpüyorum.
Süper kupanın Arabistan’ da oynanması büyük bir hataydı. Daha sonra yaşananlar ise SKANDAL…
TFF Başkanı Büyükekşi YETER demişti. Toplumun büyük çoğunluğu da kendisine artık…YETER diyor.
SUUDİLERİ NİYE ELEŞTİRİYORSUNUZ
Bu karar sonrası “Suudi Arabistan’da büyük skandal. Süper Kupa’da Atatürk’ü yasaklamaya çalışılması üzerine Galatasaray ve Fenerbahçe takımları maça çıkmama kararı aldı” gibi garip açıklamalar, haberler vesaire yapıldı. Yapılmaya devam ediliyor.
Suudi’ lere neden kızıyoruz. Türkiye’ yi bu duruma kim düşürdü? Biz ona bakalım…
Maçın Arabistan’ da oynanmasına karar veren, ısrar eden, uygulayan FEDERASYON değil mi?
Örnek bir atasözümüz var… Sahibini dövmeyen eşeğini döver, Eşeğini dövemeyen semerini döver, Semerini dövemeyen çulunu döver, Çulunu da dövmeyen dizini döver.
Hakeme yumruk atıldı, bir takım sahadan çekildi, Arabistan’ da yaşananlar rezalet ötesi. Son 20 günde yaşananlar. Bunlar. Eeeeeeeee… Suçlu KİM?
Sahibini, Eşeği, Semeri, Çulunu, dövemedik. O halde, DİZİMİZİ DÖVMEYE DEVAM.
Buyrun... MARKA DEĞERİMİZ
Suudi Arabistan 'ın Başkenti Riyad' daki Al-Awwal Stadı 25 gün içinde üç tane Süper Kupa organizasyonuna ev sahipliği yapacaktı.
Cuma akşamı oynanacak süper kupa finali oynanmadı. Türkiye bu organizasyondan 5 milyon dolar alacaktı. Oysa İtalya ve İspanya 25.2 şer milyon dolar alacak.
YETER diye ortalığı ayağa kaldıran federasyon sakızı yine nereye düşürdü?
Artık, kupayı alacak takımın bir önemi yok. Hem Galatasaray hem de Fenerbahçe gönüllerimizdeki kupayı kazandı.
En azından bu kararı alın…“Bundan sonra adı ATATÜRK kupası olsun”

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.