Çakıcı isyan etti.

Çakıcı isyan etti.

Çakıcı Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sitem etti Senden af isteyen yok dedi.

Alaattin Çakıcı basın danışmanı gazeteci Ferhat Aydoğan aracılığı ile kamuoyuna Flaş açıklamada bulundu

Sayın Recep Tayyip Erdoğan yıllardır her hapishanede hastanelerde öldürmek istettin Devlet Bahçeli'nin Af önergesi ile  ismim gündeme geldi. Senden af talep edenin anası hortlasın, ölümcül hastayım hastalıklarımla ilgili tahliye istiyenin toprak altındaki anası hortlasın Müslümansan beni öldürttür. Sana BİAT EDEN özür dileyenin çocuklarını umumhane ye Rabbim düşürsün. Yıllarca Ben hastane ve cezaevlerinde Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın emriyle zehirlenmek istendim.

Kalp krizi yaşam ünitesinde ağızıma hap koyarak hastayı kaybetme alarmı çaldı vede ağzımdaki hapı atınca yaşam ünitesi normale girdi ve Dokuz Eylül Üniversitesi'nde daha evvel mahkemede ifade verdim. Kolumdan hava vermeye kalktılar. Sayın Devlet Başkanı 2006 yılından beri kendisinin özel kininine bir anlam veremiyorum. O beni günahı kadar sevmez, Ben de onu sevmem, ortak noktamız devlet bekası ve Allah'a teslimiyettir. ama canımı yıllardır almak istiyor. Sahibi Allah olanın değil Tayyip Erdoğan kimse alamaz isteyen alabiliyorsa alsın Saygılarımla Alaattin ÇAKICI

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.