CHP milletvekili Tuncay Özkan'dan şok itiraflar

CHP milletvekili Tuncay Özkan'dan şok itiraflar

28 Şubat 1997 sürecinde Necmettin Erbakan- Tansu Çiller hükümetini indiren "Fethullah Gülen Hareketidir." Bu olaydaki bütün gelişmelerde bu yapının parmağı var.

Ulusal Kanal'da CHP milletvekili Tuncay Özkan'dan şok itiraflar:

"28 Şubat 1997 sürecinde Necmettin Erbakan- Tansu Çiller hükümetini indiren "Fethullah Gülen Hareketidir." Bu olaydaki bütün gelişmelerde bu yapının parmağı var. Beceremediniz bırakın diyen bunlardı. Müslüm Gündüz, Fadime Şahin olayı bu yapının bir tuzağı idi. Yani darbe yapabilecek kadar palazlanmıştı...

O zaman sormak gerekiyor, hani AK Parti (kuruluşu 2002) bu yapıyı besleyip büyütmüştü?

15 Temmuz kontrollü darbe diyen CHP, 28 Şubat darbe girişimi ve önceki darbe olaylarının neresindesiniz?

Evet, perde arkasında şimdiki adıyla FETÖ olan yapı ile diğerleri işbirliği içinde olunmasına rağmen gün yüzünde "Ulusalcı, kemalist ve din düşmanlığı olan yapı ile askeri vesayet" vardı. Müslümanlara kan kusturuyordu. Bunun belini kırmak isteyen AKP bu yapıdan kurtulmak için FETÖ'nün din istismarını hesap edemedi. Ciddi zafiyet gösterdi...

Sonuç, büyük badireler geçirerek şimdilik bu iki yapılanmadan da kurtulmuş görünüyor. Şimdilik diyorum çünkü, bana göre daha ciddi olan bir sorun "AK Parti içindeki menfaatperest teşkilatlanma."

R.Tayyip Erdoğan bunun farkında. Umarım çabuk el atar. Yoksa AK Parti'yi bırakın ülke tarumar olur. Zira artık oyun açık kartlarla oynanıyor. Bir tarafta AK Parti ve MHP, diğer tarafta bütün dünya düşmanları. ABD'si, BM'i, AP'si, Rus, Çin, İran vs vs açıkça düşmanlığını sergiliyor. Yeni dünya düzeni için Müslüman ve Lider bir Türkiye asla kabul edecekleri bir şey değil..." açıklamasında bulundu.

Haber: Ramazan Sanlav

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.