Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan canlı yayında halka seslendi nelerden bahsetti koronavirüsüne karşı neler söyledi?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan canlı yayında halka seslendi nelerden bahsetti koronavirüsüne karşı neler söyledi?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Cuma akşamı saat 22:00 da TRT Haber de canlı yayında halka seslendi koronavirüsü hakkında tedbirlen alınması ve halka endişe duymamaları gerektiğini evden çıkmamasını söyledi. Haberimizin devamında...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan TRT Haber de yaptığı canlı yayın ile halka seslendi dışarı çıkmamayı ve koronavirüsü hakkında alınabilecek tedbirlerden söz etti. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ''Hiçbir musibetin bizim gücümüzden büyük olmadığı inanıcıyla Kovid-19 ile mücadelemizi milletimizle birlikte karalılıkla sürdürüyoruz. İnsanlığın karşı karşıya kaldığı bu krizin üstesinden gelebilmek için daha çok fedakarlık yapmamız gereken bir döneme girdik. Hamdolsun ilaç ve gıda konusunda hiçbir sıkıntımız yoktur. Şehirler arası seferler valiliz iznine bağlı olacaktır. Yurt dışı uçuşlar tamamen sonra erdi. Alışveriş dışında sokağa çıkmamak şarttır. Gönüllü karantina uygulayacağız. Askerlerimizz 14 gün karantine kuralına uygun şekilde celp ve terhis uygulamasına tabi tutulacaktır. Her şehirde pandemi kurulu oluşturalacak.'' dedi.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.