DEMİRTAŞ YERİNE BERZANİ TERCİHİ

Orta Doğu bölgesi Hıristiyanlar'ın ve Yahudiler'in ortaklığında kan gölü sonucunda zayıflatıldı. Son golü atmak için defalarca direğe takılan Hıristiyanlar ve Yahudiler bu sefer içimizden satılık oyuncuyu satın aldılar. (Bölge satılmış liderler ve mazlum insanların düştükleri acı durum ve kaos...)

Haçlı ittifakları asırlardır ilk defa bu kadar birbirlerine kenetlenerek geldiler. Hepsinin asırlık planları aynıydı ancak birleşme noktasında yüzyıldır birleşemiyorlardı.

Birleşememelerinin nedeni ise; Türkiye'yi paylaşamama sıkıntısıydı.

Bunlar paylaşma hesaplarında iken Türkiye adeta jet hızıyla kendini toparladı, kendine geldi ve hatta Orta Doğu'nun ve tüm mazlumların umut ışığı konumuna geldi. Zalime sen zalimsin dedi herkesin gözü ABD ve ISRAIL'i aradı. Ikisi de bu süreçte üstüne alınmadılar. Ama lafın kendilerine olduğunu net bir şekilde biliyorlardı. Ancak içimizde ki terör örgütlerini, maşalarını, üvey evlatlarını (PKK, FETÖ, PYD, DHKP-C, DEAŞ vb) üstümüze saldılar bunlar ise salya akıtmaktan başka bir şey yapamadıkları için legal olarak Meclis'e girmeye çalıştılar ve girdiler. Demirtaş üzerinden forvet oynamaya kalkıştılar ancak Demirtaş kısa sürede disiplin kurulunca men cezası aldı...

Bu da tutmadı, başka oynayacaklar, sıradaki kişi kâlubeladan beri başbakan hayaliyle yaşayan KILIÇDAROĞLU tabi ki olacak! Kılıçdaroğlu'na Izmir'i ülke yapalım buranın da Başbakanı sen ol geri kalan 80 il'i bize ver desen inanıyorum ki kabul eder. Saçma sapan yürüyüşlere girdi. Türkiye Cumhuriyeti bu sefer hem içle hem de dışla ilgilenmek zorunda kaldı.

Bu sırada BARZANİ UYSAL ÇOCUK rolünü oynuyor.

Nasıl mı oynuyor? Barzani her defansında " Ben Türkiye'yle hareket edecem, gerekirse Türkiye'nin vilayeti olacağım" diyor. Ne yazık ki bizler buna inandık. Üzülerek söylüyorum ki bu Uysal çocukluk döneminde sınırlarımız ABD'nin askeri araçları ve conileriyle doldu. Barzani kendini sağlama alınca Uysal'lıktan çıkıp ahkam kesmeye başladı.

Barzani müslüman kürt kardeşlerimizi savunmuş olsaydı bu kadar hansla, coniyle içli dışlı olmazdı. Bide kalkmış; "Türkiye müdahale ederse bende Diyarbakır'a müdahale ederim" diyor. Uysal Çocuk ağzındaki baklavayı çıkardı.

Demirtaş yakalanmasaydı Diyarbakır'ın bağımsızlığını isteyecekti.

Barzani'da Doğu Anadolu ve Güney Doğu Anadolu Diyarbakır'la birleşene kadar susacaktı. Ancak Demirtaş yakalandığı için tüm roller Uysal Çocuğa verildi.

Dikkat ettiysek tüm oyunlar bir zincir gibi birbiriyle bağlantılı bir tanesi kopunca diğerleri hemen sökülüyor.

Acı bir durumda şu ki, bazıları kalkıp Barzani'nin dedesi, ninesi bilmem nesi şeğ, imam'dı ve daha nesi... Kardeşim sizler ıslak yerde mi yatıyorsunuz yoksa Hans'ların ve Coni'lerin sözleriyle mi hareket ediyorsunuz?

Türk, Kürt, Arap, Çerkez, Laz vb. kardeşlerimizin bu oyuna gelmemelerini Yüce Allah'tan niyaz ediyorum. Gerekirse kahve'de, sokak'ta, halısaha'da aklımıza neresi geliyorsa birlikteliğimizi sağlama almak için Türk, Kürt, Arap, Çerkez, Laz vb. yan yana olalım. Bu alçak oyuna gelirsek hepimiz kaybederiz...

Tüm Türk, Kürt, Arap, Çerkez, Laz ve nice kardeşlerimi en kalbi duygularımla selamlıyor, birlik ve beraberliğe davet ediyorum...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.