Diriliş Ertuğrul 73. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Diriliş Ertuğrul 73. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Diriliş Ertuğrul son bölüm fragmanı yayınlandı mı, Diriliş Ertuğrul 73.bölüm fragmanı, son bölüm fragmanı haberimizde!

Diriliş Ertuğrul 73. yeni bölüm fragmanında heyecan dolu sahne! - Diriliş Ertuğrul 73. bölüm fragmanı izle

dirilis-ertugrul-73-bolum.jpg
Çarşamba akşamları milyonlarca izleyiciyi ekrana kilitleyen TRT1'de yayınlanan Diriliş Etuğrul 73. bölüm fragmanı sonunda yayınlandı. Diriliş Ertuğrul dizisi 72. bölüm 4 Ocak çarşamba günü ekranlara gelmemişti. Yıl başı haftası nedeniyle ekranlara gelmeyen dizi bu hafta 11 Ocak'ta ekranlara geldi. Diriliş Ertuğrul 73. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusu akıllara geldi. 11 Ocak Çarşamba akşamı yayınlanan 72.bölüm sona erdi ve ardından milyonlarca kullanıcı Diriliş Ertuğrul yeni bölümde neler yaşanacak? Diriliş Ertuğrul son bölüm fragmanı? Diriliş Ertuğrul 73.bölüm fragmanı? diye sormaya başladı. İşte Diriliş Ertuğrul 73. bölüm fragmanı ile ilgili haberimiz.

Ekranların vazgeçilmezi haline gelen macera ve aksiyon ile kaynayan Diriliş Ertuğrul, 2016'da en çok izlenen dizilerinden birisi olarak listede ilk 3 te yer aldı. 2017'nin ilk haftasında  Diriliş Ertuğrul 72. bölümü  fragmanı yayınlanmamıştı. Bugün 72.bçlümün sonrasında ise Diriliş Ertuğrul 73. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda Ertuğrul Bey ile Ural'ın cenk sahnesi heyecanı giderek arttırdı. Gelecek bölümde neler yaşanacağı şimdiden merak konusu oldu. İşte Diriliş Ertuğrul 73. yeni bölüm fragmanı...

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 73. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

2017'nin en çok izlenecek olan dizilerinden bir tanesi olan Diriliş Ertuğrul'un yeni bölümü heyecanla beklenimekte. Dizinin 73.bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Diriliş Ertuğrul 73. yeni bölümü ile 18 Ocak Çarşamba günü ekranlara gelecek.Diriliş Ertuğrul 73. yeni bölümü ne zaman?

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.