Engellilere Müjde Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesinde Engellilere Özel Diş Muayenesi

Engellilere Müjde Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesinde Engellilere Özel Diş Muayenesi

Eskişehir Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi’nde sadece engellilere özel diş muayene ve tedavisi yapılıyor.Hastane Yöneticisi Dr. Seydi Ahmet Güllü, konuyla ilgili yaptığı açıklamada..

Eskişehir Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi’nde sadece engellilere özel diş muayene ve tedavisi yapılıyor.
Hastane Yöneticisi Dr. Seydi Ahmet Güllü, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, engelli vatandaşların sağlık hizmetlerine daha zor ulaştığına dikkat çekti.

Bu zorlukları ortadan kaldırmak için böyle bir böyle bir uygulama başlattıklarını söyleyen Güllü, “Engelli hastalarımıza daha ulaşılabilir ve kaliteli hizmeti verme çabası içerisindeyiz. Pazartesi ve çarşamba sabah mesaisini engellilerimize ayırdık.

Diş çekimi ve dolgusu, diş taşı temizliği hizmetlerini gerçekleştirdiğimiz hastanemizde 2015 yılı içerisinde toplam 245 engelli hastamızı tedavi etmiş bulunuyoruz. Engelli hasta diş tedavisi özel yöntem ve uygulamalarla diğer hastalarımıza göre daha zor gerçekleşmektedir.

Bu bakımdan engellilere hizmet veren hastanemiz ameliyathanede görevli cefakar diş hekimi ve sağlık çalışanlarımıza teşekkür ederiz” dedi.
Hastanede tedavi gören engelli hasta ve yakınları ise, gördükleri ilgi ve hizmetten duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
1 Yorum