Erdoğan: Aklı olan kaçtı!

Erdoğan: Aklı olan kaçtı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti grubunda yaptığı konuşmada FETÖ’cülere seslendi ve “Aklı olan kaçtı” dedi. Erdoğan, istifa eden başkanlara da seslendi.

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu. Geçen hafta yaptığı Azerbaycan ziyareti ve Bakü-Tiflis-Karas Demiryolu hattıyla yapılan çalışmaları anlattı.Tanımı yapılan yerli otomobilin 4. Atılım döneminin lokomotifi olacağını dile getiren Erdoğan, dün tanıtımı yapılan AKM projenine de vurgu yaptı. Terörle mücadele operasyonlarının kışın da devam edeceğini dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Lideri Kılıçdaroğlu'na da "Başbakan olacağım' diyerek başbakan olunmaz, 'değişim' diyerek değişim gerçekleşmez. Bunun için önce zihniyetinizi sonra yöntemlerinizi değiştirmeniz lazım"diye seslendi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.