Erdoğan uyardı!

Erdoğan uyardı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Giresun'da, "Bu seçimlerden gereken dersleri çıkarmazsak 2019'da işimiz gerçekten çok zor." dedi.

Giresun il danışma toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partilileri açık açık uyararak, " 16 Nisan halk oylamasıyla önemli bir başarıyı yakaladık. Artık yüzde 49,9 bile alsanız başarılı olamıyorsunuz.Netice ve zafer için mutlaka yüzde 50+1 oy almamız gerekiyor. Cumhurbaşkanlığında rahat icraat yapabilmek için Meclis'te de güçlü bir çoğunluğa sahip olabilmek büyük önem arzediyor. Şayet birlikte yaşadığımız bu seçimlerden gereken dersleri çıkarmazsak 2019'da işimiz gerçekten çok zor. Şunu unutmayın AK Parti demek Türkiye demektir. AK Parti zaafa uğrarsa Türkiye zaafa uğrar. " dedi.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.