Erdoğan'dan çirkin saldırıya sert tepki

Erdoğan'dan çirkin saldırıya sert tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan , Ankara'da gazi Jandarma Astsubay Çavuş Muzaffer Oktay ve gazi Jandarma Uzman Çavuş İbrahim Kızılkaş'a yapılan saldırıya çok sert tepki gösterdi.

Geçtiğimiz günlerde Ankara'da gazi Jandarma Astsubay Çavuş Muzaffer Oktay ve gazi Jandarma Uzman Çavuş İbrahim Kızılkaş, trafikte çıkan ’yol verme’ tartışmasında diğer araçtaki 4 kişinin saldırısına uğramıştı.  2 gazi ve otomobilde bulunan yakınları, kendilerini takip eden 4 saldırgan tarafından dövülmüş, 1’i çocuk, 6 kişi hastanede tedavi altına alınmıştı.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde 41. Muhtarlar Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gazilerimize ve ailelerine yapılan saldırıya çok sert tepki gösterdi. Erdoğan, " Ülkesinin ve milletinin özgürlüğü için gözünü kırpmadan ölümün üzerine giden bu insanları başımızın üzerinde taşısak yeridir. Gazisine saldıran bu şehir magandaları, bu teröristler bu zihniyetin bu ülkede nasıl barınabildiğini, ellerimizi başımızın arasına alıp düşünmemiz sorgulamamız lazım. Demek ki bir yerlerde eksiğimiz, hatta yanlışımız var. Ankara'daki olayın failleri hakkında gereken işlemler yapılacak, hak ettikleri cezayı da en ideal şekilde alacaklardır. " dedi. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.