Evanjelikalizm...

Haçlı-Siyon kardeşliğini perçinleyen Evanjelikalizm, Protestanlığın alt mezhebidir ve İncil'i Tevrat'ın devamı olarak görür. Böylelikle tabi olarak Yahudi olmadıkları halde onların üstünlüğünü ve dünyayı yönetme ideallerini kabullenmiş olur.

Buraya kadarı bizi ilgilendirmiyor, ancak mevcut zihniyet dünya nüfusunun 500 milyona inmesi gerektiğini ve bu doğrultuda Mesih'in gelmesi için Tanrı'yı Kıyamete zorlayacak küresel bir pratiğin vizyona dönüşmesinin zaruri olduğuna dair bir sapkınlığı itikat nezdinde benimseyerek düstur edinmiştir.

Bu zaviyeden bakıldığında kendilerinin dışında hiç kimseye yaşam hakkı tanımayan mevcut vizyon aslında tüm dünya halklarını tehdit etmektedir.

Bizi bir kenara bırakalım; İsrail devletinin üstlendiği ve adı geçen vizyon çerçevesinde misyona dönüştürdüğü katliamlara destek veren batılı ülkelerin devlet yöneticileri kendi halklarının akıbetini düşünmüyorlar mı? sorusuna odaklanırsak,

Küreselcilerin beklentileriyle yüzleşiriz.

Küresel elitler, Evangelistler ve Siyonistler bu bağlamda eşit ve kardeştir. Özgürlükleri ise ancak kendilerinden olmayanın katledilmesi suretiyle gerçekleşecektir.

Bizim angutların sahiplendiğine bakmayın: Eşitlik, kardeşlik ve özgürlük sloganı, Masonların kendileri ve akrabaları(!) adına Fransız ihtilalinden başlayarak bugüne kadar kullandığı en manidar söylemdir. Gerisi laf-ı güzaftır, vesselam!

Dip Not: Önü alınmasaydı eğer, Fetö'de İslam'ın Evangelist kanadını oluşturacaktı.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.