Faruk Bayındır'ın Eşi FETÖ  Soruşturmasından Gözaltına Alındı

Faruk Bayındır'ın Eşi FETÖ Soruşturmasından Gözaltına Alındı

İş adamı Faruk Bayındır'ın eşi Betül Özbey Bayındır FETÖ soruşturmasından dolayı göz altına alındı

İş adamı olan Faruk Bayındır'ın eşi Betül Özbey Bayındır, Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürütmüş olduğu  FETÖ soruşturmasında gözaltına alındı. Örgüte finansal açıdan destekte bulunduğu söylenen Betül Özbey Bayındır İstanbul Mali Şuçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı. Betül Özbey Bayındır'ın emniyette soruşturma işlemleri devam etmektedir.

Gazeteci Haydar Meriç'in FETÖ lideri Fetullah Gülen aleyhine kitap yazacağını söylemesinin ardından kaçırılarak öldürülmesi olayda sürdürülen soruşturmada tutuklanan Er-Ah Uçuş Okul Genel Koordinatörü Ferhat Bayındır, kaçan abisi İbrahim Faruk Bayındır için FETÖ ile bağlantılarının olduğu söyleminde bulunarak abisi aleyhinde şuçlamalarda bulundu.

Tarkim Havacılığın sahibi olan İbrahim Faruk Bayındır, Genel Havacılık Terminalindeki 2 hangarı kiralamıştı. Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü tarafından kiraladığı hangarların kira sözleşmeleri feshedilip arkasından mühürlenmişti.

İbrahim Faruk Bayındır Kimdir ?

Küçükçekmece Belediye Meclis Üyeliği yapan İbrahim Faruk Bayındır, Genel seçimlerden önce istifa edip milletvekili aday adayı olmuştur. Temayül yoklamasının ardından 1663 delegenin içinden 25 lik oy alarak 221. sıraya giren İbrahim Faruk Bayındır listeye girememiştir. Birden fazla uçuş eğitimi veren okullarla ortaklık kuran İbrahim Faruk Bayındır daha sonra hepsinden tek tek ayrılmıştır. Tarkim havacılığın sahibi olan Faruk Bayındır havacılık sektöründe çok fazla yatırım yapmıştır. 

İbrahim Faruk Bayındır Ak Parti Hükümeti ile yakın olması ile biliniyor. Sık olarak Amerika ziyareti yapan Bayındır sağlam bağlantılar ile havacılık sektöründe çok fazla iş gerçekleştirmiştir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.