Mehmet Emin PARLAKTÜRK

Mehmet Emin PARLAKTÜRK

Fitneci Gazeteciye Cevap HAMAM BÖCEĞİ

Daha önceleri başörtülü kız öğrencilere “kara böcek” diye hakaret eden sözde bir bayan gazeteci, şimdi de hacca gidenlere “hamam böceği” diyerek Müslümanlara nefretini kusmuş!

Bu zavallının adını yazmıyorum, değmez. Sadece söylediklerinden yola çıkarak cevap vereceğim. Bu "ümmücehil"in hakaret ettiği hamam böceği nasıl bir hayvanmış bakalım, acaba bu toplumu ifsat eden fitneci mahlukun bu böcek kadar doğaya ve topluma faydası var mıymış görelim:

1-Hamam böceği, azot döngüsünde önemli bir rol oynar. Çünkü azotu toprağa verir, topraktan da bu azotu bitkiler kullanır.
2-Bu böceğin bıraktığı dışkı, bitkilerin büyümesi için temel bir element olan azotla doludur. Bunlar olmasaydı tüm bitkiler zarar görürdü.
3-Bu böcek, doğanın gönüllü temizlik işçisi gibi çalışır.
4-Bu böcek, dünyanın en temiz hayvanları arasında değerlendirilmektedir. Eğer mikroorganizmaların zengin olmasına birisi pis diyorsa, o kişi hamam böceğinden daha pis demektir.
5-Böcek korkusuna “Entomofobi” denir, bilinmezlik de bu korkuyu tetikler. Gerçek İslam hakkında zerre bilgisi olmayanın “İslamofobi” korkusu da bu cehaletindendir.
6-Böceklerin beyin yetisini inceleyen Berlin Humboldt Üniversitesi bilim insanları, hamam böceğinin omurgalı hayvan kadar zeki olduğunu açıklamıştır.
7-Hamam böceği aynı zamanda mucize bir ilaçtır. Çok sayıda rahatsızlığı, diğer birçok ilaçtan daha hızlı iyileştirir. Shandong Ziraat Üniversitesi'nden Profesör Liu Yusheng: “Yaşlılar için yeni ilaçlar bulmaya çalışıyoruz ve bunlar genellikle Batı ilaçlarından daha ucuz" diyor.
8-Hamam böceği Çin'deki ilaç endüstrisinde önemli bir paya sahiptir. Çinliler bunun için üretim çiftlikleri kurmuştur. Bir eczacılık şirketi de yılda 6 milyar hamam böceği üretmektedir.

Görüyorsunuz, bu harika evrende Hamam böceğinin yaptıkları kadar faydası olmayan bir “ebleh” çıkıyor, cahilce söylemleriyle hem hamam böceğine hakaret ediyor, hem de bu böcek üzerinden Müslümanlara nefret dolu sözlerle kutsal değerlerimizi aşağılamaya yelteniyor!..

Ah keşke bu cehalet abidesi fitneci kadın hamam böceği kadar olabilseydi diyeceğim ama bunlarda görmeyen göz, duymayan kulak, merhametsiz kalp ve idraksiz beyin olduğu için, bırakın bir hamam böceğini, tüm hayvanlardan da aşağı bir mahluk derekesine düşmüş oluyor!..

Bu ve bunun gibiler, evrendeki harika düzende, ekolojik denge içinde çok önemli bir rolü olan, doğaya inanılmaz katkı sağlayan, insanlığa ve diğer canlılara hayati hizmetler veren bu hamam böceğine kurban olsunlar!

Bakınız, bu asalakları Yüce Allah’ımız Furkan/44’te ne güzel tarif ediyor:

“Yoksa sen bunların çoğunun gerçeği dinleyeceğini veya aklını kullanacağını mı sanıyorsun! Aksine bunlar, bir hayvan sürüsü gibidirler hatta yoldan sapma bakımından onlardan daha da aşağı, şaşkın ve sapkındırlar.”

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.