Fransa Nice Havalimanı’nda 2. Patlama Paniği

Fransa Nice Havalimanı’nda 2. Patlama Paniği

Fransa’da Ulusal Bayram kutlamaları sırasında Olan Patlama Halkı 2 Patlama Söylentisinde Büyük Bir Paniğe Uğrattı. Nice Halkı 2. Patlama Paniği İçin Korkulu Anlar Yaşadı..

Fransa’da Ulusal Bayram kutlamaları sırasında Olan Patlama Halkı 2 Patlama Söylentisinde Büyük Bir Paniğe Uğrattı. Nice Halkı 2. Patlama Paniği İçin Korkulu Anlar Yaşadı..​

Fransa’da Ulusal Bayram kutlamaları sırasında bir sürücünün kamyonu hızla kalabalığın üzerine sürmesiyle gerçekleştirilen terörist bir saldırı sonucu 84 kişi hayatını kaybetmiş, 100’den fazla da kişi yaralanmıştı. Saldırının üzerinden 24 saat geçmeden, Nice kenti ikinci bir panik yaşadı. Nice Havalimanı’nda unutulan bir çanta bulunması üzerine tüm yolcular havalimanından tahliye edildi. Pakette bomba olmadığının anlaşılmasının ardından yolcuların havalimanına girişine izin verildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.