Gaziantep Valisi Alevi Kültür Derneği'ne Ziyarette Bulundu

Gaziantep Valisi Alevi Kültür Derneği'ne Ziyarette Bulundu

Son zamanlarda hakkında terör saldırıları yapılacağı haberleri çıkan,polislerin nöbet beklediği cemevini Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya ziyaret etti.

Son zamanlarda hakkında terör saldırıları yapılacağı haberleri çıkan,polislerin nöbet beklediği cemevini Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya ziyaret etti.Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya ve İl Emniyet Müdürü Erhan Gülveren Muharrem ayını kutlamak için Gaziantep Alevi Kültür Derneği'ne ziyarette bulundu.Vali Ali Yerlikaya ve Emniyet Müdürü'nü, dernek başkanı Yılmaz Demirdelen ile beraberindeki dernek yöneticileri karşıladı.Vali derneğiin faaliyetli ile bilgi alarak dernek üyelerinin Muharrem ayını kutladı.

Vali Ali Yerlikaya'ya ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini dile getirerek,derneğe olan saldırı tehditlerinin hala devam ettiğini açıkladı.Sözlerine şu şekilde devam etti:"Bugün Sayın Valimiz ile emniyet müdürümüz yas-ı matemimiz dolayısıyla bizi ziyaret ettiler. Hem bizim burada eksiklerimizi tespit etmek için geldiler. Bizim burada bir takım sıkıntılarımız var güvenlikle ilgili. Destek katkı anlamında bize moral vermek için kendilerine teşekkür ediyorum. Tehdit devam ediyor. Tespit edilen hücre hala ele geçirilmiş değil."

GAZİANTEP CEMEVİNE YAPILAN TEHDİT

17 Eylül'de Gaziantep Cemevine düzenlenecek bombalı saldırı ihbarı alan polis ekipleri bölgede geniş günlemleri almıştı.İhbar üzerine Gaziantep Cemevi'nin bulunduğu sokağı yaya ve araç trafiğine kapatılmıştı.Şahinbey ilçesi,Düztepe Mahallesi'nde yer alan Alevi Kültür Dernekleri'ninde yer aldığı Cemevi'ne düzenlecek bombalı saldırı istihbaratını elde eden Gaziantep Emniyet Müdürlüğü'nde görev yapan polis ekipleri Cemevi önünde zırhlı araçlarla önlem almıştı.Derneğin yer aldığı sokak her iki taraftan şeritle kapatılıp yaya ve araç girişi yasaklanmıştı.Bunun yanında sokakta bulunan esnafların dükkanlarını açmasıda yasaklanmıştı.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.