Gazze'deki katliamda bilanço ağırlaşıyor

Gazze'deki katliamda bilanço ağırlaşıyor

Gazze'den acı haberler gelmeye devam ediyor. İsrail'in katliamında ölenlerin sayısı 60'a yükselirken, yaralı sayısı ise 2770 olarak duyuruldu.

Gazze'deki katliamda bilanço ağırlaşıyor

Gazze'den acı haberler gelmeye devam ediyor. İsrail'in katliamında ölenlerin sayısı 60'a yükselirken, yaralı sayısı ise 2770 olarak duyuruldu. Dün yaşanan katliamın ardından Filistin sokaklarında gösteriler yeniden başladı. Öte yandan İsrail'in yaptığı katliama dünyadan tepkiler yağarken İsrail gazetesi Haaretz'de de dikkat çeken bir makale yer aldı

ABD'nin büyükelçiliğini resmi olarak Kudüs'e taşıdığı sıralarda, Gazze, İsrail sınırında adeta bir katliam yaşandı. Filistinli protestoculara İsrail ordusu tarafından gerçek mermiyle ateş açıldı. Açılan ateşte belirlemelere göre en az 60 Filistinli hayatını kaybederken 2000'den fazla gösterici de yaralandı. Bu aynı zamanda 2014 yılından bu yana Gazze'de yaşanan en kanlı gün olarak da kayıtlara geçti.

ÖLÜ SAYISI 60'A YÜKSELDİ

Öte yandan, İsrail'in katliamında ölen Filistinlilerin sayısının 60'a yükseldiği açıklandı. Saldırılarda yaralananların sayısı ise 2770'e yükseldi. Ölenlerin içinde 8 aylık bebek de vardı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.