Hamile Kalmak İçin Meryem Ana Eli Otu Nasıl Kullanılır?

Hamile Kalmak İçin Meryem Ana Eli Otu Nasıl Kullanılır?

Hamile kalmak isteyen hanımlar yumurtlamadan 1-2 gün önce ve yumurtlamayı takip eden 1-2 gün içinde Meryem ana otunu kullanmalıdır.

Hamile kalmak isteyen hanımlar yumurtlamadan 1-2 gün önce ve yumurtlamayı takip eden 1-2 gün içinde Meryem ana otunu kullanmalıdır. İlk olarak Meryem ana otu sudan geçirilir. Eşiniz ile birlikte 2 rekat namaz kılın. Bir sürahinin içerisine otu koyun ve üzerine su ilave edin. Bu esnada Meryem suresini ve Nas, Felak, Ayetel Kür’si dualarını okuyun. Hazırladığınız karışımı 1 gün boyunca bekletin. Eşiniz ile birlikte her gün 1 fincan için. İçerisinde ki su bittiği zaman bitki saklanılarak doğum sırasında tekrar kullanılabilir. Meryem ana otunun Arabistan’dan geldiğine emin olduğunuz yerlerden almanızı tavsiye ederiz. İmkanınız var ise umreye veya hacca giden yakınlarınızdan isteyebilirsiniz. Arabistan’da bulması kolay bir bitkidir.

Meryem ana eli otunu üzerinde taşıyarak hamile kalmayı başarmış hanımlarımız mevcuttur. Otu bir beze iyice sarın ve üzerinizde bir yere yerleştirin. Gebelik gerçekleşene kadar üzerinizde taşıyın.

meryemana2.png

Doğumu Kolaylaştırmak İçin Meryem Ana Eli Otu Nasıl Kullanılır?

Hamile hanımların doğumu başladığı esnada veya suyu geldiğinde bu ot ile hazırlanmış sudan içmeleri doğumu kolaylaştırıyor. Meryem ana otu sayesinde rahim genişliyor ve doğum daha da kolay gerçekleşiyor.

Meryem ana otu bitkisi; yumruk şeklinde kapalı bir ele benzeyen, kuru kök renginde bir bitkidir. Arabistan’da yetişen Meryem ana otu (fatma ana otu olarak da bilinir) nadiren yağmur yağdığında yapraklarını açarak yeşil renge dönüşür. Yağmur yağdığı zaman gövdesine su depolar ve bir sonraki yağmura kadar kuru görünümünde kalır.

Arabistan’da sıklıkla yetişen Meryem ana elibitkisi özellikle kadınlar için çok faydalı. Hamile kalmak isteyen veya doğumunu kolaylaştırmak isteyen bir çok kadın Meryem ana eli otu ile şifa buluyor. Kullanılan diğer isimleri; Meryem otu, meryem ana eli otu veya Fatma Ana Eli otu olarak da adlandırılıyor. Meryem otunun tarçını anımsatan hoş bir tadı vardır.

Meryem Ana Eli Otu Faydaları Nelerdir?

* Yüksek östrojen hormonu bulundurur.
* Kolay hamilelik için tavsiye edilir.
* Kadınlarda kan akışını hızlandırır.
* Erkeklerde sperm sayısını artırır.
* Spermlerin kadınların yumurtalıklarına daha hızlı yerleşmesini sağlar.
* Rahim ağzını genişleterek doğumu kolaylaştırır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
1 Yorum