Hasta Kardeşinin Hayatı 650 Euro'luk İğneye Bağlı

Hasta Kardeşinin Hayatı 650 Euro'luk İğneye Bağlı

Epilepsi Hastası Kardeşi İçin Büyük Bir Mücadele Veren Adnan Akgül Epilepsi Hastası Kardeşinin Yaşamını Sağlıyabilmesi İçin Her Ay İğne Vurulması Gerektiğini Belirtten Akgül Yardım sever Vatandaşlardan Yardım İstedi

Geçtiğimiz yıllarda da haberlere konu olan epilepsi hastası Adnan Akgül, kardeşini hayatta tutabilmek için büyük bir mücadele veriyor. Beyninde tümör olan küçük kardeşi Yazbahar Akgül’ün yaşamını sağlayabilmesi için her ay iğne vurulması gerektiğini belirten Adnan Akgül, kendisinin de epilepsi hastası olmasına rağmen iğnenin parasını kazanabilmek için ağır şartlar altında çalışmaya mecbur kaldığını söylüyor.
 
Yazbahar’ın hayatta kalmasını sağlayan iğnenin fiyatının 650 Euro civarlarında olduğunu söyleyen Akgül, iğneyi  kardeşim 22 ay kullandı iğnenin faydalı olduğunu gören doktorlar 7 ay daha kullanmasını önerdi. İğne parasının yüzde seksenini devletin karşıladığını belirten fedakar abi, kalan yüzde yirmilik bedeli ödemekte de çok zorlandığını söyledi ve bu sebepten bazı aylar Yazbahar’ın iğnesinin yapılamadığını ifade etti.

Babasının akciğer yetmezliği sebebiyle çalışamadığını, annesinin de babasına ve kardeşine baktığını söyleyen Akgül, hayatlarını geçindirebilmek ve kardeşini hayatta tutabilmek için epilepsi hastası olduğu halde tek başına çalışması gerektiğini belirtti.

Manisa ve Salihli’de hamallık, çobanlık yaparak ve dağlardan yenilebilir otları toplayıp satarak kardeşinin iğne parasını denkleştirmeye çalışan Adnan Akgül, yardımsever vatandaşlardan ve devlet yetkililerinden Yazbahar’ın iğne parası için kendilerine yardım etmesini bekliyor.

Akgül vatandaşların kendisine 0535 397 64 37 numaralı telefondan ulaşabileceğini söyledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.