İÇERDE 5. BÖLÜMDE YİNE ŞAŞIRTTI

İÇERDE 5. BÖLÜMDE YİNE ŞAŞIRTTI

İçerde dizisi 17 Ekim 5. Bölümü ile yine reyting rekorları kırdı. Twitter’da yine en çok İçerde konuşuldu.


Yusuf Müdür, Celal babayı bitirmek için Sarp’a büyük bir oyun kuruyor. Babasının tanıdığı Necip gibi davranarak onu tüm oyunlarına alet etmeye çalışıyor. Tam olarak oyun oyuna bir bölümden sonra seyirciler yine şaşkınlıklarını twitlerinde yazdılar. Senaristler bu bölümde yine hepimizi şaşırttı.


MELEK VE SARP AŞKI BAŞLADI


Herkes Meleğin Sarp’ın casus olduğunu anlayacağını düşünürken yine İçerde senaristleri hepimizi şaşırttı. Büyük bir tesadüf ile Sarp, tam Meleğin çantasına uzanacakken Celal babanın misafirinin yanında oturmakta olan Akın Işık olduğunu fark etti. Sarp çantaya uzanmadı ve Meleğin test etmek için kurduğu oyuna düşmedi. Böylece Melek Sarp’ın casus olduğunu anlamadı. Ve Melek Sarp’ı öptü. Büyük aşk 5. Bölümde başladı. Büyük öpüşme sahnesi çok konuşulacak.


OYUNA OYUN KURACAĞIZ


Celal babanın oyun oynadığını ve asıl sevkiyetın cenaze arabasıyla yapılacağını fark eden Sarp ve Yusuf Müdür bu oyunu fark ettiklerini belli etmeme kararı aldılar. Sarp ‘oyun oyuna kuracağız’ dedi ve Yusuf Müdür sahte baskını da gerçekleştirdi. 
Celal baba sahte şemsiye sevkiyatını yutturduğunu düşünmenin verdiği mutlulukla oğlunun tiyatro performansını izledi. Yusuf Müdür’ün Celal babaya yapmakta olduğu baskında başarılı olup olmadığını merak eden seyirci kitlesinin tamamı peş peşe konulmuş olan iki reklamıda izledi fakat bunu öğrenmek için 6. Bölümü beklemek zorunda kaldı. Peş peşe verilen reklamlar twitter’da ‘reklam içinde reklam’ şeklinde yorumlar aldı.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.