Mehmet Emin PARLAKTÜRK

Mehmet Emin PARLAKTÜRK

İDDİALI OLUNACAKSA...

Konyaspor kulübesinde maçı çevirecek ve skora katkı yapacak futbolcu şimdilik görünmüyor. İlerisi için de umut vaad eden yok gibi. Sadece ben değil, bunu herkes görüyor.

Yedekler çok zayıf. Mesela, Cebrail, Yasir, Barış, İkpeazu, Amilton.. bunlar bir alt ligin topçuları gibi ve süper lig için yetersizler... Çok şey beklenen Bruno Paz, Muric ve Paviçiç'te ise hayal kırıklığı devam ediyor.

Böyle olunca, Konyaspor skor üretmekte ve sonuç almakta zorlanıyor.

Halbuki sahadaki as kadro zorlandığı zaman, kulübeden gelen yedekler oyunu etkileyip skoru değiştirebilmelidir. Bu gerçeği teknik kadro ve yönetim de görüyor ve biliyor ama belki düzelirler ümidiyle sabırla beklemeye devam ediyorlar. Eğer transfer yapılmayacaksa M.Ali ve Ahmet gibi genç yetenekleri ilk onbire monte edip daha çok süre vererek takıma kazandırmak, en akıllıca yoldur. Fazla değil 2 genç. Bu durum, hem onarın pişmesini sağlayacak hem de diğerlerini kamçılayacaktır.

Bu da yapılmıyorsa, takımda direkt oynayacak ve şu an hazır en az üç kaliteli takviye elzem gözüküyor.

Ama "bizim iddiamız yok, yeterki düşmeyelim" denirse, o zaman ne istikrardan söz etmeye ne de "bir gün mutlaka şampiyon olacağız" söyleminde bulunmaya hakkınız var!

Oturun oturduğunuz yerde!..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.