İkinci kırk ikindi yürüyüşü!

MG geleneği kendinden beklendiği üzere mit-oz ve amitoz bölünmelerine bir yenisini daha ekleyerek nur topu gibi bir partiye daha sahip oldu! YRP...

YRP yi açarsak Yeniden Refah Partisi çıkıyor ortaya. Genel Başkanı kim diye sormaya gerek yok sanıyorum: Babasından miras(!) koltuğu pardon davayı bir kırk yıl da ben yürüteceğim(!) pardon dolduracağım iddiasında Fatih Erbakan.

Bence makûl ve haklı iki nedeni var genç Fatih'in: Birincisi miras suyunu çekti galiba. 
İkincisi mevcut Saadetlilerin bir kırk yıl daha yürüyecek takatleri kalmamıştı zaten! Dolayısıyla zamanlama hem harika hem de manidar!

Kadroda tarihin çöplüğünden pardon derinliklerinden gelme bir de prens var. Abdülhamid Han'ın torunu olduğu söylenen Abdülhamid Kayıhan Osmanoğlu adında iri kıyım sert ve sık sakallı bir civanmertin de kurucu olduğunu öğrendik medyadan...

Yeniden Partinin siyaset sahnesinde başarılı olup olmayacağını bilemem ama Ak Partinin "Osmanlı'nın mirasçısı benim" iddiası bayağı kızışacağa benziyor gibi!

Bu arada Tosun pardon torun şehzadenin Fatih Çarşamba civarında mukim bir Şeyh'in elini öperek icazet aldığı rivayet ediliyor! Gerçi bu icazet mevzusundan eli öpülen Zat'ın pek haberi olmadığı da rivayet ediliyor ama..! ????

Ak Partiden şikayetçi olanlar, Ahh Partiyi (Saadet) yorgun ve pasif bulanlar gözünüz aydın. Nur topu gibi alternatifiniz var artık. Hadi gene iyisiniz!

Yeniden pardon yeni rivayetler geldiğinde sizlerle dedikoduya devam edeceğiz inşaallah...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.