İYİ İNSANLAR HER ZAMAN YENİLİR! PEKİ YENİLMEMEK MÜMKÜN MÜ?

İster tarihe ister bugüne bakın....kısa süreli zaferler olsa da uzun vadede hep yenilmişlerdir. 
Çünkü karşılarında her daim planlı hareket eden, şeytanla işbirliği yapan, türlü türlü dolaplar çeviren insanlar vardır.
Her daim yalnız kalırlar. Yalnız ölürler...
Şöyle düşünün: Burada bile size yanlış yaptırmaya, söylediklerinizi saptırmaya, olduğunuzdan farklı tanıtmaya çalışan insanlar var. 
Bir de onları düşünün...Çelik gibi bir sinir, demir gibi bir yürek lazım. 
İyi insanları bu saldırılara karşı, olsa olsa motivasyonları, misyonları güçlü kılabilir.
Yalnız şunu da söylemem gerekiyor. İyi insanları analiz ettiğimde en büyük zaaflarının saflıkları olduğunu gördüm. Tarihte de böyle, bugün de böyle, yarın da öyle olacak. 
Peki çözüm nedir bu konuda? Hemen her konuda problemi tespit ettiğimde mutlaka çözümünü de üretmeye gayret ederim.
Bulduğum çözüm şudur:
Tarihte ve günümüzdeki bütün kötü yapıları, kötü beşer özelliklerini bilen beyaz kötülerden ( Beyaz hacker misali) bir kadro oluşturmak ve onlara sürekli simülasyon yaptırmak...
Yani bu beyaz kötüler, asıl kötüler gibi hareket edecek, onlar gibi düşünecek, onlar gibi proje üretecek, onlar gibi plan yapacak ve İNSANLARIN liderlerine katkı sunacak...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.