Kara Sevda final bölümü ne zaman? Final fragmanı yayınlandı mı?

Kara Sevda final bölümü ne zaman? Final fragmanı yayınlandı mı?

Kara Sevda neden final yapıyor? Burak Özçivit ve Neslihan Atagül'ün araları neden bozuldu? Kadir Doğulu ile alakası var mı? Final bölümü ne zaman yapılacak?

Türkiye'de ve dünya çapında birçok ülkede takip edilen, izleyenlere duygusal anlar yaşatan Kara Sevda dizisi izleyenlerini üzdü. Beklenmedik bir anda final kararı alınmasıyla sosyal medyada ve İnternet arama motorlarında ''Kara Sevda bitiyor mu, final fragmanı yayınlandı mı, neden final yapıyor, final bölümü ne zaman, gerçekten bitiyor mu'' gibi aramalarda bulunuyorlar. İşte haberimizin detayları..


Ekranların sevilen dizisi ve henüz geçtiğimiz çarşamba günü reyting birincisi olan ''Diriliş Ertuğrul'' dizisinden sonra gelerek ikinciliği kapmıştı. Bu derecede çok izlenme oranına sahip olan ve nefes kesen akıl dolu, bir o kadar duygusal sahneleriyle izleyicileri kendisine bağlayan Kara Sevda neden final yapıyor? İddialara göre başrol oyuncuları olan Neslihan Atagül ve Buraközçivit arasında bir uyuşmazlık olduğu ve çok gerekmedikçe yan yana gelmedikleri bilgisi alındı.

Reyting sıralamalarında ilk 5 içerisinde yer alan ve bir an olsun gerilemeyen aşk dizisinin neden erken final yaptığını sizlere kendi yorumlarımızı katarak açıklamak istiyoruz. Bunlar sadece bizim kendimize ait olan şahsi yorumlarımızdır. 

Neslihan Atagül'ün sevgilisi Kadir Doğulu ile alakalı olabilir
Bildiğiniz üzere 8 Temmuz 2016 Cuma günü Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu'nun düğünleri vardı. Burak Özçivit düğüne katılmamıştı. Erkeklerde ki kıskançlık duygusu biraz daha farklı olduğundan bizler Kara Sevda dizisinde Neslihan Atagül ve Burak Özçivit'in yan yana gelmesi ve öpüşme sahneleri gibi kıskançlığın ötesine götürecek sahnelerin ikili arasında gerginliğe yol açabileceğini öne sürüyoruz.
neslihan-atagul-karasevda-bitiyor-mu.jpg
Kara Sevda gerçekten bitiyor mu?
Bu iddiayı kimin ortaya attığı tam olarak bilinmese de bir laf vardır ''Ateş olmayan yerden duman çıkmaz'' tabiri. Siz dizi sevenlerde fark etmiş olmalısınız ki artık Kara Sevda dizisinde sahneler tekrarlamaya başladı. Daha önce Nihan intihar etmeye kalkmış ve hastahaneye kaldırılmıştı. Geçtiğimiz çarşamba günü ise izleyenle büyük umutlarla yeni bölümü beklerken sadece hastahanede geçen olayları izlerken dizi geldi geçti ve bitti. Tahminlerimize göre dizinin sonlandırılmasında ki en büyük etken sanırız ki daha farklı senaryoların artık yazılamaması.

Kara Sevda final bölümü ne zaman?
Peki ne zaman final bölümü yayınlanacak? Bildiğiniz üzere geçen hafta Kara Sevda 53.bölümü ekranlara gelmişti. Dizinin 54.bölüm fragmanı yayınlandı izlemek için tıklayabilirsiniz. 54.bölümde sahneye geldiğine göre, final bölümü yaklaşık 1 ay içerisinde gerçekleşecek gibi görünüyor.

Siz değerli izleyenlerin yorumlarını ve neden erken final kararı alındığını yorumlamanızı bekliyoruz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.