Kısmetse Olur yeni bölüm fragmanı izle Didem yüzüğü atıyor!

Kısmetse Olur yeni bölüm fragmanı izle Didem yüzüğü atıyor!

Kanal D ekranlarında birçok kişi tarafından izlenen Kısmetse Olur programı 348.bölümünde Didem yüzüğü atıyor! İşte Cuma günü yayınlanacak bölümün fragmanı

Kısmetse Olur 2017 3 Şubat Cuma günü 348.bölümü ile ekranlarda olacak. Kısmetse Olur yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Didem ''Tek istediğim beni anlayan bir adamdı'' sözleriyle hem ağlıyor hemde duygulandırıyor. Adnan ile aralarında çıkan sorunlar bitmek bilmedi ve en sonunda Didem Kısmetse Olur yeni bölümünde yüzüğü atıyor!

2 Şubat Perşembe günü yayınlanan Kısmetse Olur 347.bölümde Adnan ve Didem arasında yaşanılan gerilimli anlar üzerine Seda Akgül'den şaşırtan bir itiraf geldi. İşte Kısmetse Olur 348.bölümü yeni bölümü ile ilgili detaylar.

Seda Akgül, Adnan ve Didem arasındaki ilişki ile ilgili şaşırtan sözler söyledi. Aralarında sıkı dostluk olan Tuğe ve Ünal'ın dostluğu sona mı erecek? Ünal ile aralarında oldukça iyi arkadaşlık bağı olan Tuğçe, aralarında ki tüm bağları kopartacak kadar büyük olan bir tartışma yaşamakta! 

ADNAN VE DİDEM ARASINDAKİ İLİŞKİ BİTİYOR MU?
Aralarında aile krizi yaşanan ikilide son günlerde soğuk rüzgarlar esmekteydi. Aralarındaki bu soğuk gidişat Didem'in Kısmetse Olur cuma yeni 348.bölümünde yüzüğü atmasıyla son buluyor. İşte Kısmetse Olur son bölüm 348.bölüm fragmanı izlemek için tıklayınız!
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.