KKTC'den Dünya Sağlık Örgütüne mektup son dakika !!!

KKTC'den Dünya Sağlık Örgütüne mektup son dakika !!!

KKTC Dışişleri Bakanı Özersay, DSÖ'ne gönderdiği mektupta ''KKTC'de Kovid-19 tedavisi gören tüm hastalar taburcu edildi.'' dedi. Detaylar haberimizin devamında...

KKTC Dışişleri Bakanı Özersay, Dünya Sağlık Örgütü'ne gönderdiği mektupta, ''KKTC, 19 gündür pozitif vakanın görülmediği ilk ülke olabilir. KKTC'de Kovid-19 tedavisi gören tüm hastalar taburcu edildi.'' dedi.

''DSÖ'nün paylaştığı resmi verilere Kıbrıslı Türklerin istatistiklerini ve onların tecrübelerini de eklemesini talep ediyorum.'' diyen Özersay, ''misyonu tüm insanlığın sağlık çıkarlarına hizmet etmek olan DSÖ'den böyle bir sağlık meselesinde siyasi çıkar temelinde bir ayrım gözetmeksizin, tanınmayan KKT'nin Kovid-19'a karşı önemli başarısın kabul etmesini talep ediyorum.'' ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.