Konya Teknik Mülakatsız KPSS Puan Sıralaması En Az Lise 62 Personel Alımı

Konya Teknik Mülakatsız KPSS Puan Sıralaması En Az Lise 62 Personel Alımı

Konya Teknik Mülakatsız KPSS Puan Sıralaması En Az Lise 62 Personel Alımı

Konya Teknik Üniversitesi tarafından kamu ilan internet sitesinde yayınlanan ilanda ülke geneli başvuru ile ikamet şartsız en az lise mezunu 62 personel alımı yapılacağı açıklanmıştır. Adaylar için yazılı veya sözlü sınav yoktur.

Kamu ilan web sayfasında yayınlanan ilana göre Konya Teknik Üniversitesi bünyesinde istihdam edilmek üzere KPSS taban puansız ve ikamet şartsız en az lise mezunu 62 personel alınacaktır. Adaylar için başvuru şartları ve detaylar haberimizdedir.

Konya Teknik Üniversitesi personel alımında başvuru zamanı ve şekli.

Adaylar başvurularını 24 Nisan 2023 tarihine kadar Üniversitenin personel daire başkanlığı adresine şahsen veya posta yoluyla yapacaklardır.

Hangi kadroda kaç personel alınmaktadır.

6 Güvenlik Görevlisi, 1 Şoför, 17 Destek Personeli, 1 Diyetisyen, 12 Büro Personeli, 1 Mimar, 3 Mühendis, 11 Tekniker, 6 Teknisyen, 1 Çözümleyici ve 3 Programcı alınacaktır.

Personel alımında adaylarda aranan ortak başvuru şartları nelerdir

18 yaşını doldurmuş olmak, Askerlikle ilişiği bulunmamak, 2022 yılı KPSS sınavına girmiş ve ilgili puan türünden puan almış olmak.

Güvenlik Görevlisi alımı için Lise mezunu olmak, Geçerlilik süresi dolmamış özel güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olmak, 35 yaşını doldurmamış olmak, 5188 sayılı Kanunun 10. maddesinde yer alan şartları taşımak.

Şoför alımı için Lise mezunu olmak, D veya E sınıfı sürücü belgesine sahip olmak, Erkek olmak, En az 5 yıl şoförlük yapmış olmak, Askerliğini yapmış olmak.

Destek Personeli alımı için Lise mezunu olmak, 35 yaşını doldurmamış olmak, Erkek adaylar için Askerliğini yapmış olmak.

Diyetisyen, Mimar, Mühendis alımı için İlgili bölümlerden Lisans mezunu olmak, Erkek adaylar için Askerliğini yapmış olmak.

Büro Personeli alımında 1 personel için Lise mezunu olmak, 9 personel için ilgili bölüm Önlisans ve 2 personel için ilgili bölüm Lisans mezunu olmak, Erkek adaylar için Askerliğini yapmış olmak.

Tekniker alımı için İlgili bölümlerden Önlisans mezunu olmak,

Teknisyen alımı için İlgili bölümlerden Lise mezunu olmak, Erkek adaylar için Askerliğini yapmış olmak.

Çözümleyici, Programcı alımı için İlgili bölümlerden Lisans mezunu olmak, YDS sınavından İngilizce dilinden en az D düzeyinde puan almış olmak.

Başvuru kılavuzu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.