Kürt İşçilere saldıran Türk Kardeşlere Nasihatım

Kürt İşçilere saldıran Türk Kardeşlere Nasihatım

Cumhuriyet hükümetlerinin hepsi, Kürt düşmanlığı ve Kürtleri aşağılayan iğrenç mantığını bize aşıladı.Türkiye Cumhuriyeti, Kürtlerin İslam’a olan bağlılıkları sayesinde parçalanmalarını durdurabilmişlerdir.

Mehmet Emin Akın Hoca

Cumhuriyet hükümetlerinin hepsi, Kürt düşmanlığı ve Kürtleri aşağılayan iğrenç mantığını bize aşıladı.
Türkiye Cumhuriyeti, Kürtlerin İslam’a olan bağlılıkları sayesinde parçalanmalarını durdurabilmişlerdir.
Kürtlerin bu vatanı kendi vatanları bilip, özgürce yaşamaları, Öncelikle MüslümanTürklerin (laikler değil) akıllı olmalarına bağlıdır. 
 
Dış mihraklar, dış mihraklar diye diye milletin kafasını yıllardır şişiriyorlar. İslam’la savaşınız yüzünden Allah’a sırt çeviren Türkçü ideolojilere iman ettiniz ve Avrupa’dan çekilişin acısını Kürtlerden çıkarmaya kalktınız. Bu yanlıştı. Bu yanlışlar bugün de yapılıyor.
 
Kürtlerin Kemalist, laik, demokrat ve kafir olmasını siz istediniz. Şu anda HDP’nin ve PKK’nin ideolojisini siz beslediniz. Bunlar Cumhuriyetin ürünleri, Onlara İslam düşmanlığını, ırka,vatana ve bayrağa tapınmayı siz öğrettiniz. Kürtler bunu bilmezdi. Kürtler Kemalizm’e hayır dedileri onları “Ermeniler isyan etti” diye katlettiniz. Şeyh Said İslam için ayaklandı. İngilizlerle işbirliği içinde olanlar onu İngiliz ajanı gösterdi. Lozan’ı Kürtlerle değil, İngilizlerle Kemalistler imzaladılar ve Türkiye’yi tarihin çöplüğüne attılar.
 
Lozan’da ülkeyi satanlar ve İslamı Avrupa ve Siyonizm için yasaklayanlar Kürtler değil Türklerdi. 
Bunun için oturun vatanınıza asıl kimin hiyanet ettiğini iyi düşünün ve tarihinizi doğru okuyun. Türklük adına bu vatan hiyanet eden nice dönme Yahudi ve Türk düşmanı devletin kadrolarında yıllarca çalıştı ve hâlâ da çalışıyorlar. 
 
Koca Türkiye bir Koç’a esir, Aydın Doğan’la baş edemiyorsunuz. Kimi TV kanalları genelevler gibi fuhuşu ve zinayı teşvik edici programlar yapıyor. Nerdesiniz Vatandan, Ezandan, Dinden Bayrak’tan söz eden Türkler?
Namus, bayrak ve Ezan nedir acaba anlamını biliyor musunuz?
 
Ezan okunurken gençleriniz kızlarınız ve kadınlarınızla genelevlerde zina yapıyor. Bayrağınız dalgalanırken, Haçlı batılı sahillerinizi size haram etmiş ve batıdaki fuhşu ve zinayı sizin topraklarınıza taşıyor? 
Milyonlarca ton “Bor madeniniz BEYPAZARI’ndan küffara taşınırken, BEYPAZARI’ndaki veya bilmemneredeki düşmanınız Kürt tarım işçileri değil. Bor’u elinizden gözlerinizin içine baka baka bedavaya alanlardır haydi buyrun bunun hesabını sorun bakalım..!
Madenleri durdurun çalıştırmayın bakalım.
 
Gayretiniz nerede? Sahillere aldırın Avrupalalıları dayaktan geçirin demiyoruz. Kürtlere dayak yiğitlik (!) olarak size yeter. 
 
Hiçbir tarihî değerinizle savaşmayan ve onu aşağılamayan ve üstelik sizinle aynı kimliği ve aynı Cami saflarını paylaşan ve Türkçe de konuşan Kürt kardeşleriniz; üç kuruş rızık elde etmek için sizin işçiliğinizi yaparken, bari onlara zarar vermeyin de dedelerinizin şerefini ve Türklerin güzel İslamî geçmişini kirletmeyin. 
Vesselam.
ıslahhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.