KYK Kayıtları  e-devlet üzerinden e-kayıt sistemiyle yapabilecek

KYK Kayıtları e-devlet üzerinden e-kayıt sistemiyle yapabilecek

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu e-kayıt sistemi, bu dönem tüm yurtlarda uygulanmaya başladı.YURTKUR’a hak kazanan öğrencilerin sadece e-devlet kayıt sisteminde kayıt yapabilecekleri açıklandı..

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu e-kayıt sistemi, bu dönem tüm yurtlarda uygulanmaya başladı. Bu kapsamda, 4 Eylül 2015 tarihinden itibaren 11 Eylül’e kadar YURTKUR’a bağlı yurtlara yerleşmeye hak kazanan öğrenciler "www.turkiye.gov.tr" internet sitesi üzerinden kayıtlarını yapabilecek.

Uygulama, 2015-2016 dönemi için YURTKUR’a asil ve yedek listeden yerleşmeye hak kazanan öğrencileri kapsayacak. E-devlet üzerinden kayıt yapabilmek için öğrencilerin e-devlet şifresi temin etmesi gerekiyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.