Manisa'da korkunç kaza!

Manisa'da korkunç kaza!

Bugün saat 18.50 sıralarında Manisa'dan İzmir istikametine giden bir otomobil aşırı hızdan dolayı direksiyon hakimiyetini kaybedip kaldırımda yürüyen anne ve kızına çarptı.

Manisa'da korkunç trafik kazası 1 ölü 1 yaralı

Bugün saat 18.50 sıralarında Manisa'dan İzmir istikametine giden bir otomobil aşırı hızdan dolayı direksiyon hakimiyetini kaybedip kaldırımda yürüyen anne ve kızına çarptı.Kazada anne olay yerinde can verirken kızı ağır yaralı olarak gelen 112 sağlık ekipleri ile hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgilere göre Manisa'nın Yunusemre İlçesinde mimar sinan bulvarı üzerinde 26 YE 444 Plakalı otomobil sürücüsü Manisa istikametinden İzmir istikametine giderken direksiyon hakimiyetini kaybedip kaldırıma çıktı.Kaldırımda bulunan anne ve kızına çarptı.Kazada anne yaşamını yitirirken kızı ağır olarak hastaneye kaldırıldı. Polis ismi verilmeyen araç sürücüsünü gözaltına aldı.Olay merkez efendi devlet hastanesi karşısında meydana geldi.Aşırı hız yapan araç sürücüsü yolda bulunan ağaçları yerinden söktü otomobilin arka tekerleri yerinden fırladı polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

METİN DURMAZ/REYHAN SERBEST/MANİSA

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.