Melik Göçek'ten Fetö ve CHP Tweetleri! İşte o mesajlar

Melik Göçek'ten Fetö ve CHP Tweetleri! İşte o mesajlar

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Melih Gökçek hesabı üzerinden attığı tweetler ile CHP ve FETO ilişkisi içeren.. İşte o attığı tweetler!

İbrahim Melih Gökçek  twitter hesabı üzerinden yaklaşık olarak 6 tweet paylaşımında bulundu. İşte Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in CHP ve FETO ilişkisine dair attığı o tweetler!

1 - HÜRRİYET BENİM DARBE KOMİSYONUNA VERDİĞİM BİLGİLERİ HABER YAPMIŞ... AMA EN ÖNEMLİ KONU HABERDE YOK... FETO CHP İLİŞKİLERİ..

melih-gokcek-sondakika-haber1.jpg
2 - FETO CHP İLİŞKİLERİ TARİHE DÜŞEN NOT. VE MUTLAKA FETO DAVA DOSYALARINA GİRMELİDİR. ÇOK YAKINDA KİTAP OLARAK KİTAPÇILARDA BULABİLİRSİNİZ.
melih-gokcek-sondakika-haber2.jpg
3 - KİTAPTAKİ HER BELGE EZBER BOZACAK. FETO'NUN CHP'Yİ NASIL ETKİ ALTINA ALDIĞINI,KK'NIN TUTARSIZ DAVRANIŞLARINI KİTABI OKUYUNCA ANLAYACAKSNZ

Haber güncellenmektedir...

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.