MİLLİ EĞİTİM BAKANI ZİYA SELÇUK, OSTİM TEKNİK ÜNİVERSİTEMİZİN AÇILIŞ TÖRENİNE KATILDI

MİLLİ EĞİTİM BAKANI ZİYA SELÇUK, OSTİM TEKNİK ÜNİVERSİTEMİZİN AÇILIŞ TÖRENİNE KATILDI

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, 'OSTİM Teknik Üniversitesi 2019-2020 Akademik Yılı Açılış Töreni'ne katıldı.

Öğrencilere ilk dersi de veren Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, İlk defa kurulan bir üniversiteye çok yüksek puanla gelen öğrenci ve ailelerin hayallerinden biz mesulüz. Öğrencilerin neden bu üniversiteyi seçsin sorusuna hemen cevap verebilecek konumda olmalıyız. Öğrencilere mesajımız olmalı. Öğrencilerin kafasındaki üniversite kavramı çok komplike. Çocuğun üniversiteden anladığı neyse üniversitenin kimliği odur.

Buraya çok bilerek ve özel olarak geldim. Bu üniversitenin ülkemize olan mesajının farkındayım. Burayı ne kadar önemsediğimizi göstermek için buradayız. Burası uygulamanın iç içe olduğu tam da hayal ettiğimiz; bilimin, teknolojinin, uygulamanın hepsinin iç içe olduğu bir yerdir.” dedi.

Ostim Teknik Üniversitemiz, Gençlerimize ve Ülkemize Hayırlı olsun.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.