Milli Görüş Hareketi'nin öncü isimlerinden Ahmet Doğan Hakk'a yürüdü

Milli Görüş Hareketi'nin öncü isimlerinden Ahmet Doğan Hakk'a yürüdü

Refah Partisi Eski Adıyaman Milletvekili Ahmet Doğan, dâr-ı bekâya irtihal etti.

Refah Partisi Eski Adıyaman Milletvekili Ahmet Doğan vefat etti.

Doğan'ın vefatı siyasi camiada derin bir teessür oluşturdu. Birçok siyasi ve devlet adamı Doğan'ın vefatı sonrası taziye mesajı yayımladı.

serhadhaber.com olarak biz de merhuma Allah'tan rahmet; ailesine ve sevenlerine sabr-ı cemil niyaz ediyoruz. Ruhuna el-Fatiha.

Merhum'un cenaze namazı, 3 Nisan Pazartesi Adıyaman Merkez'e bağlı Artan (Pınaryayla) köyünde ikindi namazını müteakiben kılınacak.

Numan Kurtulmuş: Yeniden Büyük Türkiye davamızın bayraktarlarından...

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, taziye dileklerini "Refah Partisi 20. dönem Adıyaman Milletvekili, Yeniden Büyük Türkiye davamızın bayraktarlarından Ahmet Doğan hocamıza Allah'tan rahmet, sevenlerine ve ailesine başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet, makamı âli olsun." notunu düştüğü paylaşımıyla iletti.

Şevki Yılmaz: İlim önderlerinden, ahlak abidesi...

Refah Partisi 20. dönem Rize Milletvekili, ilahiyatçı-hatip Şevki Yılmaz, taziye mesajında şu ifadeleri kullandı:

İnnalillahi...

Adıyaman’ın ilim önderlerinden, davamızın ilklerinden, Ahlak abidesi, Refah Partisi 20.dönem Milletvekilimiz
Muhterem Ahmed Doğan Hocamıza Allah’ımız rahmet etsin.
Mekanını sevenleriyle Cennet eylesin.
Ailesine başsağlığı ve sabır lutfetsin.
Amiin
Elfatiha

3 Nisan Pazartesi günü Adıyaman merkeze bağlı Artan (Pınaryayla) köyünde ikindi namazına müteakiben kılınacak Cenaze Namazına iştirak ederek son vazifemizi ifa edeceğiz inşAllah.

Tevfik Göksü da taziye metni yayımladı

İBB AK Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu "Eski Adıyaman Milletvekilimiz, güzel insan Ahmet Doğan hocamız Hakk’a vasıl oldu. Merhum hocamıza Cenab-ı Allah’tan rahmet; ailesine ve yakınlarına sabırlar diliyorum. Mekanı Cennet olsun." dedi.

Ahmet Doğan kimdir?

İlahiyatçı, din adamı, vaiz, 1950, Adıyaman doğumlu. Baba adı Mehmet Celaleddin, anne adı Hanım. A.Ü. İlâhiyat Fakültesi mezunu. Diyanet İşleri Başkanlığı bünyesinde çalışarak; Adana Müftü Muavini, Adıyaman Çelikhan ve Merkez, Gönen Kilis Vaizi olarak görev yaptı.

Ahmet Doğan, 1995 genel seçimlerinde FP’den 20. Dönem (24.12.1995 – 18.04.1999) Adıyaman Milletvekili seçilerek TBMM’de yasama çalışmalarına katıldı. Evli ve 7 çocuk babası. Arapça, orta İngilizce biliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.