Mustafa Sarıgül'un Durumu Nasıl? Sarıgülden Twitter Açıklaması!

Mustafa Sarıgül'un Durumu Nasıl? Sarıgülden Twitter Açıklaması!

İstanbul’dan Sivas’a gitmek için Türk Hava Yolları uçağına binen Şişli eski Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, göğüs ağrısı şikatiyle hastaneye kaldırıldı.

İstanbul’dan Sivas’a gitmek için Türk Hava Yolları uçağına binen Şişli eski Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, göğüs ağrısı şikatiyle hastaneye kaldırıldı. Sabah saat 05.00’da Atatürk Havalimanı’nda Sivas’a gitmek için Türk Hava Yolları’nın TK 2658 sayılı uçağına binen Şişli eski Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül kalkış öncesinde fenalaşıp hastaneye kaldırılmıştı. Mustafa Sarıgül’ün sağlık durumu hakkında açıklama geldi.

Mustafa Sarıgül’ün sağlık durumu hakkında açıklama gelirken, Mustafa Sarıgül’ün yeğeni Murat Sarıgül yaptığı açıklamada, Mustafa Sarıgül’ün bu sabah bayram ziyaretleri için Erzincan, Sivas, Kastamonu gibi yerlere gideceğini ancak gribal enfeksiyona bağlı mide bulantısı nedeniyle hastaneye gidildiğini ifade etti.

Murat Sarıgül, Mustafa Sarıgül’ün şu anda Etiler’de bir hastanede olduğunu ve durumunun da gayet iyi olduğunu ifade etti.

Murat Sarıgül’ün açıklamasının ardından sabah saatlerinde fenalaşıp hastaneye kaldırılan Mustafa Sarıgül de Twitter hesabından açıklamada bulundu.

Sarıgül, “Sivas üzerinden İstanbul yolculuğumuz sırasında üst solunum yolları enfeksiyonu ve ufak bir tansiyon düşüklüğü sebebiyle. Hastaneye ulaştırıldık. Şu an sağlık durumumuz gayet iyidir. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.