Ne olur kal kardeşim? Özür dileriz...

Sakarya 'da namusûna göz diken sözde Türk ve Müslüman mel'un cânilerce 10 aylık oğluyla berâber kafası ezilerek katledilen Suriye'li gelin kızımızın sâbır âbidesi kocası "Halid- Al Rahmân kardeşime şahsım ve azîz ve necîb Türk Milleti adına büyük bir teeddüble başsağlığı diliyorum.
Çok sevdiği dokuz aylık zevcesi ile on aylık yavrusunu ne yazıkki koruyamadık.
Çok müteessîriz.Cânîlerin yargılanarak mevcûd kanûnlarımızın elverdiği ölçüde en yüksek cezâ ile teczîye edilse bile dayanılmaz acını hafîfletmeyecekdir.Bunun bilinciyle sen azîz kardeşimden õzür dileriz.


Günlerdir idâm cezâsının tatbîk mevkîine konulmasını savunmakla az da olsa üzüntünü hafifleteceğini ummuşdum

Ancak: biliyorum ki, hiçbir şey senin için eskisi gibi olmayacakdır.Cinâyeti müteâkip verdiğin demeçle Türklerle-Suriyelilerin kardeşliğine dönük hassasiyetin bizi gerçekten derinden etkiledi.Yetmedi düşündürdü.


Bendenizi takîp edenler farketmişlerdirki; iş bu sebeble fesbuk logomu derhâl değiştirerek âcizâne mukabelede bulunmak istedim.Gelinen bu nokta itibâriyle Suriye'ye dönmek istediğinizi duyuyoruz. Lütfen kalınız.İster misâfirimiz ve isterseniz TC.vatandaşımız olarak..!

Sayın İçişleri Bakanlığımızın muktedir değerli bakanı Süleymän Soylu'dan senin adına dilek ve temennisi bulunuruz.Henüz ülkemde savaş bitmiş değil...!Oraya dönmen acını dahada artıracakdır.Hem eşinin ve yavrunun kabirleri de burada...!
Ne olur kal kardeşim? Özür dileriz.

ne-olur-kal-kardesim.jpg

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.