Nusaybin'deki Suruç Protestosunda Büyük Olay...

Nusaybin'deki Suruç Protestosunda Büyük Olay...

Şanlıurfa Suruç'ta meydana gelen feci saldırı akabinde, tüm Türkiye ayaklanmış iken, Nusaybin'de düzenlenen protesto gösterisinde de büyük gerginlik yaşandı. Gösteri düzenleyen kalabalık gruba, polis gaz bombaları ile müdahale etmek zorunda kaldı.

Şanlıurfa Suruç'ta meydana gelen feci saldırı akabinde, tüm Türkiye ayaklanmış iken, Nusaybin'de düzenlenen protesto gösterisinde de büyük gerginlik yaşandı. 

İlçenin bir çok sokağında eylem düzenleyen ve yolları trafiğe kapatan yüzleri maskeli gençlere, polisler müdahale etti. Polis panzerlerine taş ve molotof kokteylleri atan gençlere güvenlik güçleri yoğun şekilde göz yaşartıcı gaz bombası attı. Olaylar sırasında ilçenin Kışla mahallesi Cumhuriyet caddesi üzerinde evinin önünde oturan 55 yaşındaki Naile Ağırman, bacağına polisin göstericilere atığı gaz fişeği isabet etmesi sonucu yaralandı.

Vatandaşlar tarafından Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Naile Ağırman tedavi altına alınırken, ilçede bazı sokaklarda olaylar halen devam ediyor. (DHA)

 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.