OSTİM TEKNİK ÜNİVERSİTESİ 2019 YILINDA ÖĞRETİME BAŞLIYOR.

OSTİM TEKNİK ÜNİVERSİTESİ 2019 YILINDA ÖĞRETİME BAŞLIYOR.

"Sanayinin Üniversitesi" olmayı kendisine vizyon olarak belirleyen OSTİM Teknik Üniversitesi 2019 'da öğretime başlıyor..

Türk Sanayisinin, iş dünyasının ve ülkenin ihtiyacı olan profildeki teknik personeli ve mühendisleri mezun etmek amacıyla kurulan  OSTİM Teknik Üniversitesi, uygulamaya ve üretime yatkın, sanayinin beklentilerine cevap verebilecek nitelikli çalışanları, üreticilerle birlikte yetiştirmeyi planlıyor.

Güncel ve öğrencinin sürekli kullanımına açık laboratuvarlar ve atölyelerin yanı sıra Türkiye’nin sanayici ve girişimci üssü içinde uygulamalı laboratuvar ve kampüs konumunda olan OSTİM Sanayi Bölgesi ve Ankara'nın tüm işletmeleri ile birlikte geleceğin nitelikli teknik eleman ve mühendislerini yetiştirecek.

OSTİM Teknik Üniversitesi'nin HEDEFİ ;

Özellikle ileri imalat sistem ve teknolojileri alanında, öğrencilerine uluslararası yeterlilikte üst düzey eğitim, araştırma ve uygulama altyapı ve imkanı sunan, rekabetçi iş dünyasının gerektirdiği bilgi ve donanıma sahip, milli ve insani değerleri özümsemiş, tasarlayan, yapan, yaşatan, yenilikçi, girişimci, üstün nitelikli bireyler yetiştiren, ülkemizin bilim ve teknoloji geliştirme yetkinliğinin artırılmasında etkin rol oynayan, yerli ve milli özgün proje ve çözümler üreterek ülke ve bölge kalkınması için çalışan bir üniversite olmak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.