Özel Temsîlci James Jeffrey Ankara'da.!!!

Suriye'de güvenli bölge oluşturma konusunda İngiltere, Çin, Almanya, Rusya Hollanda,.Kuzey Kore ve hatda Fransa'nın bizim yanımızda yer aldığını gören Yellov Kafa Özel Temsilcisi James Jeffrey'i apar topar Türkiye'ye salmış.!!!

"Suriye"de güvenli bölge oluşturmak üzere Ankara'yla çalışmaya hâzırız" diye.!!!

Ne varki, tâ Obama zamanından verilen sözler tutulmadığı gibi Mümbiç ile ilgili yol haritası ve güvenli bölge konusundaki 20 millik hatdan vazgeçirilmeye çalışılması beyhûdedir.
Ankara tezlerinde haklı ve kararlıdır.

ABD tarâfından verilen sözlerin tutulmasını beklemektedir..Aksi hâlde sınırda konuşlanmış 80 binlik ordunun harekete geçmesi kaçınılmazdır.

Bu durumda 32 km.derinliklikli güvenli bölgenin 50 km derinliğe çıkarma hakkımız doğacakdır.

Düne kadar, kem-küm ederek karnından konuşanlar, sâdra şifâ bir çift lâf etmeyenlerin "tabanı yanmış kedi gibi" apar topar Ankara'dan görüşme tâleb etmeleri boşuna değil.!!!

Bakdılar ki, o eski norbran tavırlar sökmüyor.!

Her zamankinden daha fazla birlikde iş tutdukları PKK-PYD ve DAİŞ'İN, defterleri dürülecek, ister istemez "moron"ların kuyruğu şıkışdı.

Akılları sıra bu kere inisiyatifi ele almak için Ankara'ya zeytin dalı uzatıyorlar
Her nedense Türkiye'nin bütün dünyâya uzatdığı "zeytin dalı"nı görmemezlikden gelerek.!!!

Acaba diyorum, bu "moron"lara görsünler diye zeytin dalı yerine gövdesini mi göstersek bilmem ki? Ne dersiniz? Kalın sağlıcakla.!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.