RECEP TAYYİP ERDOĞAN KONYA YOLUNDA

RECEP TAYYİP ERDOĞAN KONYA YOLUNDA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15 Temmuz darbe girişimden sonra Anadolu’da ki en büyük mitingini bugün saat 14:00’da Konya’da yapacak.

Bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan açılışlar ve temel atma törenlerini gerçekleştirmek için Konya’ya gidecek. Erdoğan, cuma namazı sonrasında saat 14:00’de Kılıçarslan Şehir Meydanı’nda miting düzenleyerek Konya programına başlayacak. Miting programında 15 Temmuz şehitlerini anma töreni de gerçekleştirilecek. Bu mitingin bir diğer önemi ise 15 Temmuz sonrası Anadolu’da yapılan ilk buluşma olması.

Konya Belediyesi tarafından alınan karara göre saat 11:00-13:00  saatleri arasında mitingin olacağı meydana ulaşım ücretsiz olarak sağlanacak.

ERDOĞAN’IN YAPACAĞI AÇILIŞLAR

Tarihi Konya Çarşısı, 7 cadde, 40 sokak, 2.687 işyeri, Kapu ve Aziziye Camii onarımları ve yenileme çalışmaları, Yeni Büyükşehir Yasası içerisinde bulunan 359 mahallede 1.450 km kanalizasyon hattı, 231 mahallede 1.360 km su kanalı, 206 mahallede 263 tane su deposu, 165 mahallede 257 adet sondaj kuyusunda alt yapı çalışmaları, 28 ilçede cadde, 330 mahallede 1.900 km yol, Ereğli, Akşehir, Karapınar, Ilgın, Cihanbeyli, Çumra, Çeltik, Akören Derebucak, Kadınhanı, Taşkent, Güneysınır ilçelerinde şehir konağı ve kültür merkezi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.