Recep Tayyip Erdoğan'ın Biyogragik Filmi 'REİS' Rekora Koşuyor

Recep Tayyip Erdoğan'ın Biyogragik Filmi 'REİS' Rekora Koşuyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Edroğan'ın hayatından esinlenerek çekilen 'Reis' filmi IMBD'de rekora koştu.

Vizyona 14 Ekim'de girmiş olan ve dönemin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın biyografik filmi olan Reis filmi ilginç bir rekora adını yazdırdı.Yönetmenliği Hüdaverdi Yavuz'un üstlendiği Reis filmi,dünyaca ünlü film sitesi IMBD'de 1.7 puan alarak en kötü filmler arasında 5.sırada yerini aldı.

IMDB'den Erdoğan Diktatör!

IMDB'nin en kötü filmler arasında 5.sırada yer alan Reis,1.7 puan alırken,film sitesi ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için 'Diktatör' söylemlerinde bulundu.

Başrollerinde Reha Beyoğlu ve Özlem Balcı'nın yer aldığı Reis adını iyi yönde duyurmasada bir rekora imza atmış oldu.IMDB'nin sitesinde kullanılan binlerce oyun yanı sıra,Cumhurbaşkanı Erdoğan yorumlarda eleştrilere maruz kaldı.

Film ile ilgili yorumlarda 2 saat süren film için zaman kaybı olduğunu,Reis filminde ise Recep Tayyip Erdoğan'ın kişisel propogandası yapıldığını belirttiler.

Fragman İçin Tıklayın...

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.