Mehmet Emin PARLAKTÜRK

Mehmet Emin PARLAKTÜRK

RONALDO! SANA MÜSLÜMANLIK YAKIŞIR

Portekizli şöhret Cristiano Ronaldo S.Arabistan'ın al-Nassr takımına transfer olmuş. Resimde çok da mutlu gözüküyor. Yılın son gününde güzel bir haber bu.

Neresi güzel söyleyeyim:

Türkiye dahil dünyadaki tüm müslümanların sevdiği bir futbolcu olan Ronaldo, bir maç sonrasında önündeki Coca Cola şişesini kaldırıp Su şişesini koyarak "sağlığınız için bunu için" dedikten sonra siyonist sermayedarlar ve Yahudi lobisi tarafından hedefe konmuş ve itibarsızlaştırma girişimi başlatılmıştı.

Zaten Ronaldo'nun Filistinlilere yaptığı yardımlar da bu çevreleri hep rahatsız ediyordu. Onun Coca Cola tepkisi bardağı taşıran son damla oldu. Son Dünya Kupası'nda da bu dışlama görüldü.

İspanya, İngiltere ve Portekiz'de oynadığı takımlarda Müslüman futbolcularla arası çok iyi olan ve onların verdiği Kur'an meallerini okuduğu bilinen Ronaldo'nun S.Arabistan'a transferini çok anlamlı buluyorum. Bundan bize ne demeyin!

Hislerim ve ümidim odur ki, yakın bir gelecekte Ronaldo inşaallah İslam'la şereflenir. Muhammed Ali Clay gibi böyle şöhretli bir sporcunun Müslüman olması, sosyolojik ve psikolojik açıdan dünyada büyük yankı uyandırıp İslam'ın daha da çok yayılmasına sebep olacaktır.

Hidayet Yüce Allah'ın elindedir ama şunu unutmayalım: Yüce Allah hidayeti ancak isteyenlere, Hak ve hakikati arayıp doğru yolu bulma niyetinde olanlara ve bu yola girip çaba harcayanlara nasip eder.

Gördüğümüz kadarıyla Ronaldo da bunları yapmaya çalışıyor. Müslümanları seven, koruyan, kollayan, destekleyen ve yardım eden Ronaldo'ya da ancak Müslüman olmak yakışır.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.