Rusya Türkiye'ye karşı Suriye'den yardım istedi son dakika!!!!!

Rusya Türkiye'ye karşı Suriye'den yardım istedi son dakika!!!!!

Rusya, Suriye'deki Esad yanlısı silahlı güçlere aylık 1000'er dolar maaşla Libya'da Hafter saflarına savaşmalarını teklif etti. Detaylar Haberimizin devamında...

Rusya, Suriye'deki Esad yanlısı silahlı güçlere aylık 1000'er dolar maaşla Libya'da Hafter saflarına savaşmalarını teklif etti.

Suriye'de iç savaşın başladığı Dera iline para karşılığında Esad rejimini safında yer alan silahlı unsurları, Libya'nın doğusundaki gayrimeşru silahlı güçlerin karşılığında 3 aylık sözleşmeler ile savaştıracak. Bu teklife bir grup karşı çıkarken, bir grup ise sözleşmeyi kabul etti.

Rusya, geçen ay da Suriye'nin İsrail sınırındaki Kuneytra ilinde para karşılığında Esed rejimine çalışan 300-400 savaşçıyla anlaşmıştı.

ABD'nin Suriye Özel Temsilcisi Jeffrey, ''Ruslar muhtemelen Suriyeli olan milisleri Libya'ya götürebilmek için Esed rejimi ile beraber çalışıyor ve askeri ekipman sağlıyor.'' dedi.

Türkiyeye karşı gelişen bu olaylar karşısında yorumlarını belirtmeyi unutmayınız...

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.