Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'dan 15 Temmuz Şehidinin Eşine çirkin hareket

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'dan 15 Temmuz Şehidinin Eşine çirkin hareket

15 Temmuz'da şehit olan İbrahim Yılmaz'ın eşi Esma Yılmaz, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'na "Benim kocam şehit oldu. 15 Temmuz'a tiyatro diyenlerle bir arada olmak size yakışmıyor" diye tepki gösterdi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'dan 15 Temmuz Şehidinin Eşine çirkin hareket

15 Temmuz'da şehit olan İbrahim Yılmaz'ın eşi Esma Yılmaz, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'na "Benim kocam şehit oldu. 15 Temmuz'a tiyatro diyenlerle bir arada olmak size yakışmıyor" diye tepki gösterdi. Karamollaoğlu, şehit eşinin üzerine yürümeye kalkıştı, Karamollaoğlu'nu yanındakiler zor durdurdu.

Saadet Partisi'nin Cumhurbaşkanı adayı Temel Karamollaoğlu, Fatih Sultan Mehmet'in türbesini ziyaret etti. Ziyaret esnasında 15 Temmuz şehidi İbrahim Yılmaz'ın eşi Esma Yılmaz' Karamollaoğlu'na tepki gösterdi.

Karamollaoğlu, "Benim kocam şehit oldu. 15 Temmuz'a tiyatro diyenlerle bir arada olmak size yakışmıyor" diyen Esma Yılmaz'ın yanına gitti. Esra Yılmaz'ın tepkisinin devam etmesi üzerine Karamollaoğlu önce Yılmazın üzerine yürümeye kalkıştı, ardından "Kızım sana Allah akıl fikir versin" dedi.

15 Temmuz gecesi Saraçhane'de darbeci askerleri ikna etmeye çalışırken şehit düşen İbrahim Yılmaz, "Keşke burada bir mezar yerimiz olsaydı" dileğinde bulunduğu ve 3 gün önce ziyarete gittiği şehitliğe defnedildi.
25 yaşındaki İmam İbrahim Yılmaz, televizyonda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yaptığı "meydanlara çıkın" çağrısını duyduktan sonra "belki bir daha bir araya gelemeyiz" diyerek ısrarla görüşmek için çağırdığı abisini beklemeden yollara düşmüştü.

GÖĞSÜNDE 2 KURŞUN YARASI
İbrahim Yılmaz, direnenlere destek vermek için Saraçhane'de toplanan halkın arasında katılmıştı. Diğer vatandaşlarla birlikte darbeci askerleri ikna etmeye çalışıyorlardı ancak bu sırada askerleri komuta eden Albay, "Ne duruyorsunuz, vurun, indirin, tarayın" emrini verdi. Darbeci askerlerin açtığı ateş sırasında göğsüne 2 kurşun isabet eden İbrahim Yılmaz, 15 Temmuz gecesi olay yerinde şehit olmuştu.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.