Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın koronavirüs karşı açıklamarı?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın koronavirüs karşı açıklamarı?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca akşam saatlerin de yapmış olduğu canlı yayınla halka koronavirüs karşı açıklamalarda bulundu. Peki yapmış olduğu açıklamalar nelerdir. Haberimizin devamında...

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, ''GÜNLÜK TEST SAYIMIZ 15.000’i buldu. ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA 25.000’i bulacak. ON GÜN SONRA ise sayı 30.000’e ulaşacak. Şu an itibariyle test 71 MERKEZDE yapılıyor. BİRKAÇ GÜN İÇİNDE test merkezi sayımız 89’a ulaşacak. Sayıyı artırırken testi yapabilecek tüm merkezlere de izin veriyoruz.'' ifadelerini kullandı.

Gerekli önlemler alınmazsa önümüzdeki günler de yaşanılacaklarla ilgili ''VİRÜSÜN BÜTÜN GÜCÜ, YAYILMA FIRSATIDIR. Bu savaşta virüse bu gücü tanımayalım. Bunu hayatınızı koruyarak, kendinizi izole ederek yapacaksınız. Eğer bunu başaramazsak kayıplarımız artacak. Akşam, günün tablosu karşımıza çıktığında daha fazla üzüleceğiz.'' dedi.

Halkın kendini korumasıyla ilgili ''TEMAS içinde olmayacağız, araya MESAFE koyacağız, kendimizi İZOLE edeceğiz. Birimizin tavizi, hepimizi ilgilendirecek ciddi sonuçlar demektir. Stratejimiz sabit hayat olmalıdır. YUVAMIZ, GÜCÜMÜZDÜR. Şehirlerde hareketlilik ne kadar azalırsa o kadar hızlı galip geliriz.'' dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.