Sayın Binali Yıldırım bey daha neyi bekliyor?

Sayın Binali Yıldırım bey daha neyi bekliyor?

Tahliye edilen CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu’nun hüküm özeti TBMM Başkanlığına neden ulaştırılamıyor?

Mit tırları davasında "Devlet sırrını ifşa etmekten" 5 yıl 10 ay hapis cezası Yargıtay 16 Ceza Dairesinin 57 sahifelik gerekçeli kararıyla tasdik edilmesine rağmen tahliye edilen CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu’nun hüküm özeti TBMM Başkanlığına neden ulaştırılamıyor?

Şayet intikal ettiyse TBMM'de niçin okunmaz?

Yetki ve takdirin Sayın Binali Yıldırım beyde olduğu kuşkusuz.

Şunun şurasında İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanlığına seçilmesine ne kaldı? Hâlâ neyi bekliyor? Bir bilen var mı?

Enis Berberoğlu'na boş yere maaş ödenmesi doğru mu? Oysa kararın Genel Kurul’da okunmasıyla vekilliği düşecek ve kalan cezası için yeniden cezaevine girmesi gerekecek.

Öte yandan beyin kanaması sonrası tedavisi devam eden CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal'da doktorlardan izin çıkmadığı için yemin edemiyor.

Bu haliyle de Meclis çalışmalarına katılamıyor. Ne var ki, Milletvekilliği maaşını almaya devam ediyor. Bu ne derece etik.?

Sayın Deniz Baykal'ın istifa ederek şu seçim arifesinde CHP'nin elini güçlendirmelidir.

Yorum Haber Yusuf Zabun

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.