Şehit Babası, Hakarete Uğramamak İçin Otobüse Değil Bisiklete Biniyor.

Şehit Babası, Hakarete Uğramamak İçin Otobüse Değil Bisiklete Biniyor.

Adana Büyükşehir Belediye seçimini CHP, HDP, Saadet ve IP desteği ile Seçilen Zeydan Karalar beyin Şehid Ailelerine yapılan bu hakaretlere son vermesi ümidi ile halk çağrı yapıyor.

Adana Haber - Adana’da şehit babası Musa Demiryürek, daha önce şehit annesi Zübeyde Tura’nın otobüse bindiği sırada şoförün tarafindan hakarete uğramasından bu yana otobüs yerine bisiklet kullanmaya başladı.


12 Nisan 2016 tarihinde Mardin’in Nusaybin ilçesinde PKK’lı teröristlerce bir eve tuzaklanan bombanın patlaması sonucu şehit olan Uzman Çavuş Kadir Demiryürek’in geride bıraktığı babası Musa Demiryürek (69), özel halk otobüslerine ücretsiz binme hakkını kullanmıyor. Adana’da elindeki şehit kartını göstermesine rağmen otobüs şoförü tarafından hakarete uğrayan Zübeyde Tura gibi hakarete uğramak istemeyen şehit babası Musa Demiryürek, özel halk otobüsüne binmeme kararı aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.