Son Dakika - 15  Temmuz Şehitler Köprüsü'nden Atlamak İstedi

Son Dakika - 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nden Atlamak İstedi

Son Dakika - 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nden atlamak isteyen vatandaş yürekleri ağza getirdi. 2 saat kadar süren ikna çalışmaları ile ikna edilen vatandaş kurtarıldı.

Son Dakika - 15  Temmuz Şehitler Köprüsü'nden canın kıymak için atlamak isteyen vatandaş, emniyet ekiplerinin yaklaşık 2 saat kadar süren çalışmalarıyla intihar etmekten kurtarıldı. İntihar girişimi sebebiyle olay yeri 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde Ankara yönüne doğru trafik yoğunluğu arttı. 

İstanbul trafiğini olumsuz yönde etkileyen intihar girişimi bugün saat 13.30 sularında bir vatandaşın 15 Temmuz Şehitler Köprüsü korkuluklarına çıkmasıyla başladı. İntihar etmek isteyen vatandaş 2 saat süre zarfında ikna edilerek canına kıymaktan kurtarıldı. Her bir ihtimale karşı deniz polis ekipleri aşağıda hazır tutuldu. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.